Det där med inredning

Trots att det har gått ca 8 månader sedan jag flyttade in i min egna lägenhet har jag inte tagit mig tiden eller lagt pengarna på all den inredning som jag vill ha. Var bortrest hela sommaren och har jobbat i vad som känns dygnet runt fram tills nu.
Jag hade ju i princip alla möbler etc som behövdes när det var dags, men klart att jag vill förnya och piffa upp det så att det kan likna något utav alla dessa snygga inrednings-konton på instagram.
Just nu är jag mycket för färgerna grått, blått och mässing, som blir superläckert tillsammans. Och materialen som står högt upp på min lista är borstat stål och sammet som ger en fin hård och mjukkontrast.
 
Jag ska ta mig tiden till att visa mina favorit delar av mitt hem någon gång. Just nu är min nya lampa, som jag fick på födelsedagen, i köket favoriten hos mig. Står alltså ibland när jag går in i köket och bara stirrar på den och får ro i själen för att jag tycker att den är så läcker haha. Alla finner vi ro på olika sätt så att säga.
 
Just nu väntar jag in marmorbordet nedan som ska stå snyggt och pryda min hall! Bordslampan slank med också.
-
 
Taklampa Galaxy / Bänk Paddington / Rochester Serveringsvagn (mässing) / SACRAMENTO sittpuff / Accent konsolbord Vit marmor/Mässing / Vas Kleopatra 4x12 cm Silver / Vas Aladdin Hög / Möbler / Edet bordslampa Mässing/Cement / Gloria Ljusstake liten Mässing
 
| Anonym:

Jag hade ett litet önskemål att du berättar om ditt jobb 😃

Svar: Hej! Absolut kan jag göra. Inget märkvärdigt alls dock hahaKram
Cassandra Kontio-Praesto