"Varje dag utan kärlek, är en förlorad dag"

 Det finns en film som jag bara måste rekomendera som går på bio just nu. Bjöd med mamma i lördags och det var verkligen en av dem bästa svenska filmerna som jag har sett. Gick igenom alla känslor som existerar under 2 timmars tid. Vi kollade på filmen Ted (Gärdestad) och jag skulle absolut kunna gå och se den igen. Har lyssnat på Teds musik så länge jag minns, så det står mig nära på ett personligt sätt och blev extra berörd. Psykisk ohälsa är så otroligt hemskt och ska tas otroligt seriöst. Det jag gillade med filmen är att dem valt att inte fokuserade på hur hans liv slutade utan på hela hans faktiska liv. Den var verkligen tragisk, fin och roligamed en fin jargong, så om du vill gå på bio rekommenderar jag dig kolla då på den. Adam Pålsson som huvudroll är helt fantastisk också! Han är extremt duktig. Topp betyg från mig

Man vill väl hjälpa till

Känns som att jag har ätit mat för en hel armé. Är proppfull.
Blev ingen sovmorgon idag inte.. kom hit en rörmockare och fixade lite i mitt badrum tidigt imorse och jag känner mig alltid lika hjälplös, ska jag bara stå där och inte göra någonting haha? Vill hjälpa till men tror att dem blir gladare av att jag håller mig borta och inte stör, jag är ju bra på att prata i vanliga fall men kände mig som en zombie vid den tiden. Kaffe bjöd jag på i alla fall och tror inte heller att han var så pratsugen den tiden på morgonen.
Ganska precis efter att han hade gått, kom Linn hit och drog med min på brunch. Hon ska snart lämna mig för 1 år i USA, så tar vara på all din tid vi får tillsammans. Känns så jobbigt att min närmsta vän bara ska överge mig här, men ska dit redan till sommaren så det ser jag verkligen fram emot. Hon kommer få det superbra!
 
Vi hamnade på Greasy Spoon här på söder. Deras avocadomacka är något utan dess like, wow så god. Bra och snabb service, så kan varmt rekomendera!

 

Det där med inredning

Trots att det har gått ca 8 månader sedan jag flyttade in i min egna lägenhet har jag inte tagit mig tiden eller lagt pengarna på all den inredning som jag vill ha. Var bortrest hela sommaren och har jobbat i vad som känns dygnet runt fram tills nu.
Jag hade ju i princip alla möbler etc som behövdes när det var dags, men klart att jag vill förnya och piffa upp det så att det kan likna något utav alla dessa snygga inrednings-konton på instagram.
Just nu är jag mycket för färgerna grått, blått och mässing, som blir superläckert tillsammans. Och materialen som står högt upp på min lista är borstat stål och sammet som ger en fin hård och mjukkontrast.
 
Jag ska ta mig tiden till att visa mina favorit delar av mitt hem någon gång. Just nu är min nya lampa, som jag fick på födelsedagen, i köket favoriten hos mig. Står alltså ibland när jag går in i köket och bara stirrar på den och får ro i själen för att jag tycker att den är så läcker haha. Alla finner vi ro på olika sätt så att säga.
 
Just nu väntar jag in marmorbordet nedan som ska stå snyggt och pryda min hall! Bordslampan slank med också.
-
 
Taklampa Galaxy / Bänk Paddington / Rochester Serveringsvagn (mässing) / SACRAMENTO sittpuff / Accent konsolbord Vit marmor/Mässing / Vas Kleopatra 4x12 cm Silver / Vas Aladdin Hög / Möbler / Edet bordslampa Mässing/Cement / Gloria Ljusstake liten Mässing