This or That

Godis eller chips - Tänk bara på doften när man öppnar chipspåsen! Behöver jag ens säga mer? Blev otroligt sugen nu.

Laga mat eller bli serverad mat - Fråga inte ens.. SERVERAD!? Helt klart. Känns lite lyxigare, även om det är en kompis som fixad ihop festmåltiden. ;)

Vin eller Öl - Öööööl!

Bio eller film hemma - För ett år sedan hade jag nog sagt film hemma, men kollar nästan aldrig på film längre, blir mer serier. Nu mera uppskattar jag mycket mer att gå på bio, blir mer utav en upplevelse också.

Bada eller sola - Detta svar kommer ändras hela tiden, men just nu känner jag för att ligga och sola på en tropisk strand i värmen. Surfa skulle dock vara kul!

Solsemester eller skidsemester - Solsemster helt klart! Älskar solen och älskar värmen.<3 Skidor tycker jag är härligt det med men vissa liftar och backar är alldeles för mycket än vad jag klarar av hahah.

Smsa eller ringa - Jag gillar att höra rösten till den jag pratar med, och det blir inga oklarheter heller.

Utekväll eller hemmakväll - Usch, gillar inte att välja mellan dessa två.. En galen kväll ute med kompisarna kan jag värdera exakt lika mycket som en myskväll hemma tillsammans med e vän. 

Höst eller vår - Älskar våren till tusen! Det ger hopp om ljusare och varmare tider. Inte får vi glömma att vårmodet är det bästa modet. ;)

Katt eller hund - Katt! 

Spontan eller icke spontan - Mitt mellannamn är Spontan! Allt blir roligare då. 

Pizza eller hamburgare - En saftig hamburgare med pommes slår väl ändå det mesta?

Instagram eller snapchat OJ vad jobbigt! Älskar båda, men får bli snapchat för att det är ett så enkelt sätt att hålla kontakt med vänner.

Frukost eller middag - Jag älskar att göra maffiga frukoster. Tycker att det är så kul och gott!!

Publicerat i Allmänt