4 Unika ställen jag vill besöka innan jag dör

Wulingyuan Scenic Area, Kina

Wulingyuan är känt för sina fler än 3 000 pelare i bergarten kvartsit (omvandlad sandsten). Vissa av pelarna är över 800 m höga och pryds trots sina branta former av små buskar och träd. Häftigt tycker jag! Och inte minst vackert. Skulle vara häftigt att se om man kan se hela vägen ner därifrån.
Jag tycker att det ser ut som det var där dinosaurierna hängde förr, haha! ;)
 
 

The swing at the “End of the World” in Baños, Ecuador

Det må vara farligt och jag skulle nog kalla de en "nära döden upplevelse". Men jag tror att det skulle vara en grymt häftig känsla att slänga sig ut över klippan med fötterna fria från marken som är flera hundra meter nedanför dig. Den där hräliga känslan i magen dyker säkert upp!
 
 

Mendenhall Ice Caves of Juneau in Alaska, United States

Bara sjäva färgen och ljuset tilltalar mig och förstå vad häftigt att gå i en isgrotta! Tyvärr smälter den just nu, men ganska långsamt så jag kommer nog hinna gå där innan min tid är slut här på jorden.
Men förstå vilken skräck samtisigt! Skulle kännas lite obehagligt att gå i en smältande grotta.. vem vet vad som kan hända? Allt kanske spricker och faller ihop, haha. Usch. Men vill ändå göra det!
 
 

Sea of Stars on Vaadhoo Island in the Maldives 

Att åka hit skulle vara en stor dröm som skulle gå i uppfyllelse. Det är som att stärnorna har fallit ner från himlen och ner i havet. Men inte är det något så mirakluöst inte.. det är faktiskt någon form av plankton som på något sätt lyser.
Jag vill så gärna åka dit och bara fota, fota och fota! och såklart testa att dra handen i vattnet och se hur ett blått sken följer efter. Det här är hittills ett av dem vackraste ställena jag sett. (Dock inte i verkligheten.. än!!) ;)

This or That

Godis eller chips - Tänk bara på doften när man öppnar chipspåsen! Behöver jag ens säga mer? Blev otroligt sugen nu.

Laga mat eller bli serverad mat - Fråga inte ens.. SERVERAD!? Helt klart. Känns lite lyxigare, även om det är en kompis som fixad ihop festmåltiden. ;)

Vin eller Öl - Öööööl!

Bio eller film hemma - För ett år sedan hade jag nog sagt film hemma, men kollar nästan aldrig på film längre, blir mer serier. Nu mera uppskattar jag mycket mer att gå på bio, blir mer utav en upplevelse också.

Bada eller sola - Detta svar kommer ändras hela tiden, men just nu känner jag för att ligga och sola på en tropisk strand i värmen. Surfa skulle dock vara kul!

Solsemester eller skidsemester - Solsemster helt klart! Älskar solen och älskar värmen.<3 Skidor tycker jag är härligt det med men vissa liftar och backar är alldeles för mycket än vad jag klarar av hahah.

Smsa eller ringa - Jag gillar att höra rösten till den jag pratar med, och det blir inga oklarheter heller.

Utekväll eller hemmakväll - Usch, gillar inte att välja mellan dessa två.. En galen kväll ute med kompisarna kan jag värdera exakt lika mycket som en myskväll hemma tillsammans med e vän. 

Höst eller vår - Älskar våren till tusen! Det ger hopp om ljusare och varmare tider. Inte får vi glömma att vårmodet är det bästa modet. ;)

Katt eller hund - Katt! 

Spontan eller icke spontan - Mitt mellannamn är Spontan! Allt blir roligare då. 

Pizza eller hamburgare - En saftig hamburgare med pommes slår väl ändå det mesta?

Instagram eller snapchat OJ vad jobbigt! Älskar båda, men får bli snapchat för att det är ett så enkelt sätt att hålla kontakt med vänner.

Frukost eller middag - Jag älskar att göra maffiga frukoster. Tycker att det är så kul och gott!!