Stort steg i livet

Hej på er! Det var länge sedan nu?? Har verkligen längtat efter att dagligen få skriva av mig lite.
Sedan sist har jag haft den roligaste tiden på länge med ett bra avslut på året, och jag har skaffat mig så otroligt många nya vänner, som jag har nästan daglig kontakt med. Så otroligt kul! Jag har tagit en del viktiga beslut och stora steg i livet! Så som att jag har skaffat mig två nya jobb, men framför allt... jag ska flytta in i min egna lilla koja på Södermalm nu i vår! Jag är riktigt redo, likväl mina vänner som tydligen bestämt sig för att flytta in hos mig vare sig jag vill eller inte.
 
Det ska bli riktigt skönt att ha ett eget litet place för mig själv, där jag kan göra exakt vad jag vill. Inte för att jag haft några problem med det här hemma haha, men det blir en annan typ av frihetskänsla. Jag har köpt nästan allt jag behöver och är mer än redo. Köpt ett ljust och fint matbord med fyra stolar, köksredskap, tallrikar, bestick och en väldans massa glas m.m. Så när det väl smäller om någon månad kommer ni få följa med i processen.
 
Kommer högst troligt dyka upp en hel del inspirerande inredningsinlägg titt som tätt. Där av en ny kategori. Men även en del personliga tankar och känslor i form av ord och nu till våren en hel del modeinriktade inlägg med, vad annars. Vi tar det som det kommer.
Publicerat i Allmänt / Inredning / Tankar
Taggar: Inredning / flytta / hemirån / inspiration / nytt jobb / stort steg / södermalm