-

Till alla tillfällen

Älskar denna outfit som jag har klippt ihop! Detta funkar till jobbet, fin-middagen och festligheterna till helgen. Så enkelt, men så stilfullt. Vill man få det något festligare kan man byta ut den svarta kappan mot en leopard mönstrad. Riktigt tufft. (Här finns en snygg från NA-KD
 
Tror att denna skjorta från H&M kommer bli min nästa nykomling till garderoben under veckan. Den är supersnygg med djup v-ringning och vida ärmar. Jag har nu i efterhand hittat ett par andra jeans än dem på bilden, nämligen dessa (direktlänk). Har börja falla för jeans med en kort front slit. Tidigare har jag haft svårt för det, men efter att ha sett en del inspirerande bilder är jag själv sugen på ett par. Skorna ser jag också fram emot att kunna klicka hem, men det får nog bli lite längre fram när detta växlande vår och vinterväder har upphört.
Tror att jag kommer klä mig i något liknande när jag och Aida ska ut och mysa över att glas vin på Taverna Brillo på fredag. Det ser jag fram emot!
 

Akta dig för kärlek

Om ni bara visste hur rädd jag är för kärlek. Jag har varit så kall mot mig själv i snart ett års tid och vägrat släppa in någon som kan ha fått mitt hjärta att gå sönder det lilla minsta. Jag har aktat mig för kärlek så himla länge nu, men helt plötslig sitter jag här med ett fånigt litet leende och en varm härlig känsla i hela kroppen. Men samtidigt är jag ständigt rädd. Rädd, för att vara kär betyder att personen som redan har tagit mitt hjärta, har all makt och kan göra vad som helst med det. Jag är livrädd men jag tycker om honom alldeles för mycket för att låta min rädlsa och tankar ta över. Jag litar på honom.
 
Efter jobbet idag ska jag hem till T för att mysa och fira att vi äntligen är lediga samma dagar för en gångs skull. Känns som att vi inte har träffats på evigheter.. fast att vi egentligen sågs senast söndagmorgon. Det är jobbigt att sakna, men känslan när man sedan träffas är underbar. GUD vad jag tycker om honom! Han får mig att le oavsett vad, ger mig komplimanger och tar hand om mig. T är bra för mig.