Till alla tillfällen

Älskar denna outfit som jag har klippt ihop! Detta funkar till jobbet, fin-middagen och festligheterna till helgen. Så enkelt, men så stilfullt. Vill man få det något festligare kan man byta ut den svarta kappan mot en leopard mönstrad. Riktigt tufft. (Här finns en snygg från NA-KD
 
Tror att denna skjorta från H&M kommer bli min nästa nykomling till garderoben under veckan. Den är supersnygg med djup v-ringning och vida ärmar. Jag har nu i efterhand hittat ett par andra jeans än dem på bilden, nämligen dessa (direktlänk). Har börja falla för jeans med en kort front slit. Tidigare har jag haft svårt för det, men efter att ha sett en del inspirerande bilder är jag själv sugen på ett par. Skorna ser jag också fram emot att kunna klicka hem, men det får nog bli lite längre fram när detta växlande vår och vinterväder har upphört.
Tror att jag kommer klä mig i något liknande när jag och Aida ska ut och mysa över att glas vin på Taverna Brillo på fredag. Det ser jag fram emot!
 

Akta dig för kärlek

Om ni bara visste hur rädd jag är för kärlek. Jag har varit så kall mot mig själv i snart ett års tid och vägrat släppa in någon som kan ha fått mitt hjärta att gå sönder det lilla minsta. Jag har aktat mig för kärlek så himla länge nu, men helt plötslig sitter jag här med ett fånigt litet leende och en varm härlig känsla i hela kroppen. Men samtidigt är jag ständigt rädd. Rädd, för att vara kär betyder att personen som redan har tagit mitt hjärta, har all makt och kan göra vad som helst med det. Jag är livrädd men jag tycker om honom alldeles för mycket för att låta min rädlsa och tankar ta över. Jag litar på honom.
 
Efter jobbet idag ska jag hem till T för att mysa och fira att vi äntligen är lediga samma dagar för en gångs skull. Känns som att vi inte har träffats på evigheter.. fast att vi egentligen sågs senast söndagmorgon. Det är jobbigt att sakna, men känslan när man sedan träffas är underbar. GUD vad jag tycker om honom! Han får mig att le oavsett vad, ger mig komplimanger och tar hand om mig. T är bra för mig.

Stort steg i livet

Hej på er! Det var länge sedan nu?? Har verkligen längtat efter att dagligen få skriva av mig lite.
Sedan sist har jag haft den roligaste tiden på länge med ett bra avslut på året, och jag har skaffat mig så otroligt många nya vänner, som jag har nästan daglig kontakt med. Så otroligt kul! Jag har tagit en del viktiga beslut och stora steg i livet! Så som att jag har skaffat mig två nya jobb, men framför allt... jag ska flytta in i min egna lilla koja på Södermalm nu i vår! Jag är riktigt redo, likväl mina vänner som tydligen bestämt sig för att flytta in hos mig vare sig jag vill eller inte.
 
Det ska bli riktigt skönt att ha ett eget litet place för mig själv, där jag kan göra exakt vad jag vill. Inte för att jag haft några problem med det här hemma haha, men det blir en annan typ av frihetskänsla. Jag har köpt nästan allt jag behöver och är mer än redo. Köpt ett ljust och fint matbord med fyra stolar, köksredskap, tallrikar, bestick och en väldans massa glas m.m. Så när det väl smäller om någon månad kommer ni få följa med i processen.
 
Kommer högst troligt dyka upp en hel del inspirerande inredningsinlägg titt som tätt. Där av en ny kategori. Men även en del personliga tankar och känslor i form av ord och nu till våren en hel del modeinriktade inlägg med, vad annars. Vi tar det som det kommer.