Högvarv

Hej på er. Hjärnan har varit på högvarv och livet lite överallt och ingenstans den senaste tiden. Känns som att jag sagt det flera gånger men det är så läget ser ut. Men det är så för alla någon gång ibland.. Jag har vetat att den här smällen någon gång skulle hinna ikapp mig, och nu har den slagit till. Snubblade till och nu sitter jag här tillbaka på ruta ett igen. Jag har i en lång period vägrat inse läget och levt i den där världen som jag trivts bäst i, där jag kan komma och gå, och göra lite vad jag vill när jag vill. Den världen är verkligen fantastisk och jag är verkligen den där glada och lyckliga Cassandra. Men nu har det blivit så otroligt mycket och det blev svårt att springa ifrån den där växande smällen tillslut.
 
Hur som helst, vi går mot ljusare och varmare tider, nu kan det bara bli bättre! Ikväll ska jag göra det jag älskar, äta sushi och umgås med Nate. 

Vi hörs imon igen med nya inlägg och förmodligen en gladare Majken. Ta hand om er! 

tips

Mål under 2015:
Åka på en dröm resa med Mammi
Lära mig cykla enhjuling
Få synligare magrutor
Lära mig alla verser i Loose Myself
Få bloggen att växa ännu mer
Lära mig hela dansen till How to save a life och Problem
Träffa hela bandet i Tokio Hotel
Se dom minst tre gånger, vars en gång utomlands
Lära mig minst två låtar på gitarr
Köpa ett 50 mm objektiv
 
sia är min inspo
visa upp mina läpprodukter. Lila och rosa med lampan
blåa tröjan, skeppartröjan, idrottskläderna, myströjan, nattskjortan, halsdukarna, skinnjackan, väskan och mini väskan till den, my burberry, glasögonen, läppennan och läppstiftet
Bråvalla
Håruppsättning