LONG TIME NO SEE

En hel del har hänt sedan jag skrev här sist! Fanns många anledningar till att jag bara försvann sådär.. Sista rycket i skolan innan studenten, dåligt med tid men främst för att jag inte mådde så bra under den perioden och hade ingen skrivlust över huvud taget. Men senaste tiden har jag verkligen saknat bloggandet och då tänkte jag "vad är det som stoppar mig från att börja igen!?". Så här är jag!
Jag lever ett helt nytt liv jämfört med sist. Jag tagit studenten, skaffat mig ett jobb, nya rutiner, har börjat se saker och ting med ett nytt perspektiv och har vuxit och lärt mig mer om mig själv.
 
Denna gång tänkte jag blogga mer för min egen skull, så det kommer nog bli mer privata inlägg som dyker upp då och då. Självklart kommer jag fortsätta hålla mycket fokus på det jag är intresserad av så som hälsa, träning och mode! Men nu har jag även blivit äldre (trots att det bara är några få månader, men mycket har hänt) och jag har fått ett betydligt större intresse för inredning också. Så tänkte dela med mig av mina senaste fynd till mitt framtida hem.
 
Publicerat i Allmänt
| Anonym:

Varför mådde du dåligt förut?

| Anonym:

Varför mådde du dåligt förut?