Broms

Jag har haft en super mysig dag verkligen med den bästa person sedan barnsben. Vi båda var lediga idag och beslöt oss för att ta vara på den tiden tillsammans, därför gick vi upp tidigt, redan klockan 7, och åkte in till stan för att äta frukost på Broms. Vi åt deras frukostbuffé som var riktigt god faktiskt, så det är något jag rekomenderar. Jag märkte hur mycket jag har saknat tidiga morgnar inne i Stockholm, när det fortfarande är lite folk på gatorna, då man verkligen kan ta in och kolla hur fin vår huvudstad är.
 
Efter massa snack om ständiga killproblem spenderade vi resten av dagen på span efter nya höstkläder, med ett mysigt avslut på Café 60. Promenaden längst med Humlegården i det fina höstvädret, som har börjat kika fram för i år, var så otroligt mysigt! Vi stannade kvar lite extra och njöt av solen innan vi fortsatte promenaden till Sturegallerian där pengarna flög iväg! Vi planerade även lite roliga planer inför hösten som jag hoppas blir av och ser framemot.
 
Nu sitter jag på min Mammas jobb och väntar på att hon ska sluta, så att jag kan få bjuda henne på middag på något mysigt ställe, her choice! Vill verlkigen ta mina lediga dagar till vara från morgon till kväll, vilket jag känner att jag verkligen har gjort idag. Underbart!

PURPOSE, SWE 29 SEP

 Denna kväll var verkligen något som jag har sett framemot så länge!! Att Julian fixade biljetter med dem bästa sittplatserna längstfram genom att bara ringa ett samtal, fick mig att skrika av lycka, då jag för cirka en månad sedan trodde att jag skulle vara en av dem som kollade på konserten via andras Snapchatstorys. Dagen gick väldigt fort framtill konserten och det kändes lite märkligt att från att ha varit där på jobbet helt plötsligt stå där bland massa euforiska beliebers taggade på Bieberkonsert!
Men jag måste säga att efter halva konserten klarade jag inte av att le eller stå upp längre.. Efter den första pausen hade jag lagt märke till att han inte lett genuint en enda gång. Jag satt ner och stirrade på honom och kunde verkligen se att hans blick var lika död som min. All min energi försvann när jag såg hur Justin hoppade runt som en cirkus apa på scen. Jag kunde inte låta bli att tycka synd om honom... Det var som att han hade på auotläge och bara gjorde sitt jobb. Den enda gången han ens blev lite personlig under konserten var när han bad om ursäkt för att ha skrikit ut "You suck!" till några fans som fotat honom på gatan tidigare under dagen. Han menade inte att det var dem som sög, han menade att det dem gjorde sög. Ge honom en kram istället, fråga hur han mår. För vad jag har sett så verkar han inte vara på topp och jag hoppar helst över att om något år läsa att ännu en kändis deltagit i The 27 Club. :/
 
Hans senaste konsert som han hade i Sverige, år 2013, tyckte jag var otroligt bra och han hade mer energi på scen. Men då får man inte glömma att han även då hade en stor svacka i livet och det stod dagligen om droginnehav och idiotiska ageranden. Men idag har han inget att gömma sig bakom.. han är drogfri och dricker inte mycket alkohol enligt Justins personliga tränare Patrick Nilsson, nu står han som naken på scen med äkta känslor, helt blottad. Jag älskar Justin Bieber och har gjort i många år nu, jag vill se mer av honom i framtiden, så ge honom en paus och låt honom andas.
 
Bildkälla
 
Hur som helst, jag är otorligt glad över att jag gick ändå! Extra kul att det var så många killar som var där också! Han har verkligen fått en bredare grupp av fans, på tiden att folk börjar inse vilken talang han är! Jag blev riktigt berörd när han sjöng Purpose, hans röst gick rätt in i själen och tog in vartenda ord. Han är verkligen bra på det han gör och det kan ingen ta ifrån honom! Är stolt över att kunna kalla mig Belieber.
 
Bildkälla

Vänkretser

Att ha gått ut gymnasiet trodde jag skulle vara det bästa någonsin, och det var det verkligen. Saknar det inte alls. Det jag inte var beredd på var att tiden efter skolan verkligen skulle sätta ens vänner o vänskap på prov! Trots att vi alla pratade om det långt innan studenten i skolan och sa att allt kommer förändras på både gott och ont, var jag ändå så säker på vilka som skulle finnas kvar där lika mycket då som nu. Men det blev inte alls som jag trodde! De som stannade kvar hos mig och som jag har daglig kontakt med var inte de som jag förväntade mig! Men måste säga att jag är så otroligt glad över att de jag inte räknade med lika mycket är de som jag värdesätter något enormt idag.

Jag är självklart medveten om att alla går olika vägar efter gymnasiet, det är så det ska vara och jag stöttar alla mina vänner till deras val och har full förståelse för det! Det är mycket svårare att träffas o ses, men det är tydligt vilka som verkligen försöker och vill! Till de människor i min närhet som verkligen visar att de vill, vill jag ska veta hur mycket ni betyder för mig!! Är så glad att jag er.
 
Under den senaste veckan har jag fått en uppenbarelse. Jag har några vänner som jag brukar träffa titt som tätt och som jag verkligen älskar. De får mig att må bra och skratta! Men jag känner ändå att jag vill bredda ut mitt kontaktnät. Men när man inte går i skolan så träffar man inte lika mycket folk på regelbunden tid. På mitt jobb finns det inte riktigt några i min egna ålder, bortsett från en tjej som är något år yngre som brukar jobba på helger. Hon är jättetrevlig och det känns som att vi har klickat, så henne kan jag tänka mig att umgås med på fritiden och det har vi redan pratat om. Sedan finns det också en del bekanta i min vänkrets som jag också har klickat med men aldrig riktigt umgåtts med "privat", men som jag verkligen vill lära känna bättre. För ovanlighetens skull så känner jag mig obekväm över att höra av mig. Det känns lite läskigt. Att skapa nya kontakter har aldrig varit ett problem för mig, har alltid haft lätt att skaffa vänner, men att behålla kontakten med nya människor tycker jag är svårare. Det är något jag måste bättra mig på och möta min lilla rädsla som jag känner. Vad är det jag egentligen är rädd för? Vad är det värsta som kan hända? Ett stelt samtal kanske.. men vad är det för farligt med det?