PURPOSE, SWE 29 SEP

 Denna kväll var verkligen något som jag har sett framemot så länge!! Att Julian fixade biljetter med dem bästa sittplatserna längstfram genom att bara ringa ett samtal, fick mig att skrika av lycka, då jag för cirka en månad sedan trodde att jag skulle vara en av dem som kollade på konserten via andras Snapchatstorys. Dagen gick väldigt fort framtill konserten och det kändes lite märkligt att från att ha varit där på jobbet helt plötsligt stå där bland massa euforiska beliebers taggade på Bieberkonsert!
Men jag måste säga att efter halva konserten klarade jag inte av att le eller stå upp längre.. Efter den första pausen hade jag lagt märke till att han inte lett genuint en enda gång. Jag satt ner och stirrade på honom och kunde verkligen se att hans blick var lika död som min. All min energi försvann när jag såg hur Justin hoppade runt som en cirkus apa på scen. Jag kunde inte låta bli att tycka synd om honom... Det var som att han hade på auotläge och bara gjorde sitt jobb. Den enda gången han ens blev lite personlig under konserten var när han bad om ursäkt för att ha skrikit ut "You suck!" till några fans som fotat honom på gatan tidigare under dagen. Han menade inte att det var dem som sög, han menade att det dem gjorde sög. Ge honom en kram istället, fråga hur han mår. För vad jag har sett så verkar han inte vara på topp och jag hoppar helst över att om något år läsa att ännu en kändis deltagit i The 27 Club. :/
 
Hans senaste konsert som han hade i Sverige, år 2013, tyckte jag var otroligt bra och han hade mer energi på scen. Men då får man inte glömma att han även då hade en stor svacka i livet och det stod dagligen om droginnehav och idiotiska ageranden. Men idag har han inget att gömma sig bakom.. han är drogfri och dricker inte mycket alkohol enligt Justins personliga tränare Patrick Nilsson, nu står han som naken på scen med äkta känslor, helt blottad. Jag älskar Justin Bieber och har gjort i många år nu, jag vill se mer av honom i framtiden, så ge honom en paus och låt honom andas.
 
Bildkälla
 
Hur som helst, jag är otorligt glad över att jag gick ändå! Extra kul att det var så många killar som var där också! Han har verkligen fått en bredare grupp av fans, på tiden att folk börjar inse vilken talang han är! Jag blev riktigt berörd när han sjöng Purpose, hans röst gick rätt in i själen och tog in vartenda ord. Han är verkligen bra på det han gör och det kan ingen ta ifrån honom! Är stolt över att kunna kalla mig Belieber.
 
Bildkälla
Publicerat i Allmänt
Taggar: Justin Bieber / Konsert / Purpose / Recension / Svergie / Tour