Broms

Jag har haft en super mysig dag verkligen med den bästa person sedan barnsben. Vi båda var lediga idag och beslöt oss för att ta vara på den tiden tillsammans, därför gick vi upp tidigt, redan klockan 7, och åkte in till stan för att äta frukost på Broms. Vi åt deras frukostbuffé som var riktigt god faktiskt, så det är något jag rekomenderar. Jag märkte hur mycket jag har saknat tidiga morgnar inne i Stockholm, när det fortfarande är lite folk på gatorna, då man verkligen kan ta in och kolla hur fin vår huvudstad är.
 
Efter massa snack om ständiga killproblem spenderade vi resten av dagen på span efter nya höstkläder, med ett mysigt avslut på Café 60. Promenaden längst med Humlegården i det fina höstvädret, som har börjat kika fram för i år, var så otroligt mysigt! Vi stannade kvar lite extra och njöt av solen innan vi fortsatte promenaden till Sturegallerian där pengarna flög iväg! Vi planerade även lite roliga planer inför hösten som jag hoppas blir av och ser framemot.
 
Nu sitter jag på min Mammas jobb och väntar på att hon ska sluta, så att jag kan få bjuda henne på middag på något mysigt ställe, her choice! Vill verlkigen ta mina lediga dagar till vara från morgon till kväll, vilket jag känner att jag verkligen har gjort idag. Underbart!
Publicerat i Allmänt / Mat
Taggar: Broms / Brunch / Cafe 60 / Frukost / Höst