Gympass till shopping

God morgon på er!! Jag offrar ännu en sovmorgon för att umgås med en av mina favorit personer. Linn kommer hit när som helst med nybakat bröd och annat gott för att äta frukost med mig innan jag bär av för att hitta lite nya jeans tillsammans med mamma inne i stan, då verkligen ALLA min jeans gått sönder på ett och annat sätt.
Att leta jeans är värre än ett intensivpass på gymmet... Att ta av och på jeans i ett litet provrum med alltför varma lampor, som förövrigt alltid framhäver alla fula skuggor som finns och ger ifrån sig ett glansigt ansikte. Sedan ska även jeansen sitta perfekt och man ska hitta rätt storlek... MEN det är sånt som krävs för att finna dem perfekta jeansen och i slutändan är det ju värt allt besvär ändå.

LUGNT SKA DET VA

Trots att jag skulle få en efterlängtad sovmorgon valde jag att stiga upp lite tidigare för att morgonshoppa med Martina i Täby Centrum innan jobbet. Var faktiskt riktigt skönt att vara där precis när allt öppnade, så att man slapp trängas bland alla stressade männsikor som kom dit när vi var klara. Fick faktiskt med mig en massa snyggt som jag lyckades fynda på otorligt bra reor på bland annat Mango! Har försökt att köpa lite mer färger till garderoben då jag insåg att 80% av alla mina kläder jag använder består av svart. Vilket jag på senare tid tyckt börja bli så otroligt tråkigt nu när hösten smygit sig fram.. Hösten om något består ju av färger! Ser faktiskt framemot att gå i skogen när det ser ut som att träden står i lågor av alla brandfärgade löv.
 
Nu har jag precis kommit hem från jobbet och ligger och myser med två förvånadsvärt lugna och gosiga småbröder i soffan framför Bolibompa. Så nu ska jag gosa vidare innan dem får något ryck och börjar springa upp och ner i trapporna igen.

MORNING

God morgon!! Somnade tidigt i soffan här hemma igår och det var så skönt. Blev sedan väckt lite senare och gick i någon slags sömngång till sängen och somnade om på stört. Vaknade relativt tidigt imorse och gjorde i ordning en mysig frukost till mig och Mamma. Dukade fram fint med några av mina nya inköp som jag införskaffat mig den senaste veckan, så det kändes lite extra roligt att göra det extra fint. Blev väldigt kameravänligt så knäppte några smarriga bilder.
 
Idag är planen att försöka städa i mitt rum... DET ÄR KAOS! Har liksom aldrig tid att plocka undan all smutstvätt som ligger som en ful matta över hela golvet och fåtöljen. Smycken och påsar som man snubblar över.. nej känner själv nu att det får vara nog! Men då är det ju just den där grejen att komma igång, och att faktiskt lyckas avsluta det också. Well, ska samla mig och peppa till mig själv först. Kanske tar ett bubbelbad innan? Lite senare mot kvällen ska jag och Aida på ABSoloution på Sats och jag hoppas på en grov träningsvärk. Brukar inte bli några problem haha.