ADIDAS

Adidas Superstar Grey Suede
 
Är sååå glad! Förra veckan virrade jag runt i minst 3 timmar springandes från butik till butik inne stan i regnet för att hitta dessa skor.. men de fanns ingenstans! Inte ens de vanliga svart/vita? Men gav inte upp, dagen efter gick jag och två kompisar till Täby Centrum efter skolan och vad tror ni inte jag hittar där!! Som jag letat.. i butiker så som online! Nu är de mina.♥ Hur snygga är de inte!? Har dock inte invigt dem utomhus ännu.. snön kom ju tillbaka dagen efter, och eftersom att det är mocka blir det ingen bra kombo! Jag som trodde att våren äntligen var här. Får väl vänta lite till helt enkelt.

BREAKFAST & CLEAR SKY

God morgon på er! Idag kommer vara en bra dag känner jag. Vårväder ute med bar himmel och solen är på topp! Nyss njutit av en god frukost bestående av fyllkornsbröd med flingsalt och ruccola, fruktsallad med allt gott man kan tänka sig! Satt fint det. ;) Nu ska jag plugga i någon timme innan det blir shopping och fika med Mamma i Norrtälje. Hade dock velat klämma in ett gympass, får se om jag tar ett springtur ute senare under dagen.

Frågor

Finns det någon egenskap du anser att du saknar hos dig själv?
Det skulle nog utan tvekan vara tålamod… Jag vill att allting ska hända NU! Det kan absolut vara både en bra och dålig egenskap, men att stå i kö till kassan eller att leta efter något som jag tappat här hemma är inget för mig. För mig är väl denna egenskap mestadels negativ, då jag otroligt lätt blir irriterad om det inte går så fort som jag vill att det ska gå. Däremot har jag mer tålamod när det gäller andra och inte mig själv.
 
Vem känner dig bäst och varför?
Det skulle nog vara Moa. Hon känner mig mer än jag känner mig själv i många fall. Hon vet hur jag tänker och märker när det är något fel. Henne kan jag alltid vända mig till.
 
Sparar du pengar till något?
Jag försöker spara till en längre resa som jag förhoppningsvis kan göra om något år, och även till inredning och lite sparpengar till min lägenhet på Söder som jag längtar efter att kunna flytta in till inom snar framtid.
 
Har du någon favoriträtt?
Finns nog ingenting som jag älskar mer än pasta! Så om du någonsin vill få mig glad, överraska mig med pasta! Grillad Korv med fullkornsbröd och ketchup från Pressbyrån skulle inte heller sitta fel.
Om du bara får bo i en stad resten av livet, vilken stad skulle det då vara?
California, Los Angeles! Känner mig så dragen dit, alltid gjort.
 
Har du några smeknamn?
Cassie, Cazz och KP. ;)
 
Har du några mål du strävar efter just nu?
Förutom att stå utanför skolan iklädd min studentmössa i Juni med bra betyg i fickan strävar jag även mot att öppna upp mitt egna företag. Jag tar det med bebissteg och det går sakta framåt.
 
Vad får dig lycklig?
Mina närmsta, frihet och SOL!
 
Om du fick förändra dig själv på något sätt, vad skulle du göra då?
Utseendemässigt önskar jag att jag hade längre ögonfransar! SUPERLÅNGA. I övrigt skulle jag vilja bättra på mitt tålamod lite grann.
 
Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Sådant varierar ganska mycket, men oftast hemma med vänner eller på partaj. Längtar efter grillkvällar i solen! Kan våren skynda på sig och komma snart?