Le Croissant

Le Croissant är egentligen inget nytt för mig då det finns lite överallt här i Stockholm, men just detta Le Croissant fick både mig och Linn på fall. Platsen är lite undangömt från alla stressiga stockholmare, personalen är hur gullig som helst och ger oss lite special beställningar och erbjudanden. Hur kan man tacka nej till detta? Inte nog med det så ska vi bli bjudna på lunch nu på tisdag, hur gott? Dem ska tydligen ha en super god pasta där, och eftersom att pasta är något utav det bästa jag vet är jag redan taggad!! ;)

Mitt januari

Söndag, 31 januari 2016. Det har gått otroligt fort! Jag hade ett litet moment, och ett litet break behövdes. Men kände att jag måste uppdatera lite innan januaris slut. Jag har hunnit med mycket under dessa trettioen dagar.
Foten har blivit mycket bättre, träningsrutinerna har kommit tillbaka, jag har varit i Växjö och träffat de bästa jag vet, brunchat med favoriter ett antal gånger, hittat mitt nya favorit café med Sveriges godast is chai latte, börjat planera studenten och sommarplaner, shoppat lite för mycket och för fort men vad gör det när man blir lite lyckligare för stunden.