FOOD MAKES YOU IN A BETTER MOOD

Igår kväll gick en inte så jätteglad jag till Linn för att komma på bättre tankar. Den pinglan är riktigt bra hon, en pratig kvällspromenad och massa kramar och jag mådde bättre, och inte bara det, på morgonen dagen efter hade hon förberett en femstjärnig brunch! Vad får en att må bättre en massa gotti!? Åt tills att jag inte kunde avgöra om jag var gravid eller fullproppad, låg i matkoma ett bra tag men jag njöt av varje tugga. Sedan tog jag ett ryck och åkte till gymmet i någon timme. Verkar som att det enda jag gör nu för tiden är att träna, äta, träna, äta och kolla på serier tills jag somnar. Men jag är nöjd med livet så. ;)
På fredag blir det utgång med ett stort härligt gäng, det ser jag fram emot då det var ett tag sen sist och jag behöver tid med mina vänner just nu och ha kul!

Weekend

Hej! Har blivit väldigt mycket mat på bloggen den senaste tiden, så varför sluta? ;-) Mat är livet och livet är mat. I lördags blev det ett intensivt gympass så att jag sedan verkligen kunde njuta av en stor fet hamburgare med pommes och milkshake. Vi åt på ett nytt ställe som öppnat här i Täby som heter Caliburger. Underbart gott och förvånadsvärt billigt! Vi firade Ellen lite i efterskott så det blev lite presenter och drinkar på det.
Söndagen bestod av någon timme på gymmet och plugg resten av natten. Så idag är jag helt slut och har tagit det lugnt framför serier.

Café Sirap