LOOKING FORWARD FOR THE WEEKEND

I tisdags fyllde min bästa Moa år. Det firades på TGIF efter skolan, och det var så otroligt mysigt!! Man vet att jag hundra procent trivs i mitt sällskap när jag inte kollar till klockan en enda gång. Helt plötsligt hade vi suttit där och pratat på i närmare fem timmar! Tiden verkligen flög förbi. Sådana stunder uppskattar jag väldigt mycket.
Snart är det helg, men för mig blir det både gym och plugg imorgon för att sedan till helgen fortsätta med ännu mer lyxmiddag och firande. Blir nog en festligt kul helg det här! ;)

ENCHANTED FOREST

Igår var en lång men kul dag! Började med en joggingtur i härligt solväder, och även en powerwalk tillsammans med Mamma igen. Mot kvällen vankades det studentskiva på Kungsholmen, med temat enchanted forest, super roligt! Det var kul då det var många som faktiskt ansträngt sig och lagt ner lite tid för sin utklädnad. Såg allt från troll, rådjur, grodor, älvor och en massa andra skogsväsen. Blev en lång kväll men hade en otroligt rolig sådan. Idag ska jag bara ta det lugnt i soffan och mysa.

Powerwalk

ÄLSKAR mina nya Adidas träningstights som jag fick i mitt påskägg från Mamma! Bor i princip i dem nuförtiden.. Otroligt sköna och snygga.
 
Hej på er! Blev ingen skola för mig idag. Har tagit det lugnt hemma hela dagen, men blev tillslut en mil powerwalk tillsammans med Mamma, i både regn och sol. Var otroligt skönt med frisk luft och öppetlandskap faktiskt! Fick mig verkligen att längta efter lite mer sol och värme, då jag på riktigt kan njuta av att ta en springtur ikläd shorts och linne, men den som väntar på något gott.. ;) 
Snart blir det kycklingwok med nudlar och filmmys i soffan, men först ett varmt avkopplande bad!