Sista rycket

Det är så mycket just nu så det är svårt att hinna med och priotera bloggen, men jag gör mitt bästa. Som ni kanske märker så har jag "skrivit ikapp" en del inlägg nu, så nu har ni lite att läsa. ;) Det är inte alls långt kvar till sommarlov nu, och ja jag vet att jag tjatar om det men jag längtar något så otroligt efter det! Jag har fått sommarjobb och allt, och jag tycker att bara det ska bli kul liksom. Jag har så mycket att längta efter så det gör skolan och motivationen lite enklare. Betygen stiger uppåt och jag börjar känna mig mer och mer nöjd. :) Jag hinner äntligen kombinera träningen med skolan igen vilket känns super skönt.
Ska till gymmet imorogn bitti innan skolan och sedan efteråt blir det plugg och powerwalk med Linn på kvällen. Nu kör vi sista rycket innan lovet och allt blir nog super!! Lyckospark på rumpan till mig själv och alla er andra som gör ett sista ryck i studierna.
Publicerat i Allmänt / Tankar
Taggar: gymnasiet / gymnasium / kombinera / plugg / skola / skolan / sommarjobb / sommarlov / teg / träning / täby enskilda
| Anonymous:

måste säga att du ar väldigt fina ögon cassie (: