18 års fiesta

Även fredagen spenderandes av att jag och Linn åt fish and chips och starstruckade på Grönan när Måns tog över Stockholm! Även han är lika snygg i verkligheten, om inte snyggare och charmigare?

Nu har jag och Linn i varje fall bestämt oss för att se honom flera gånger under sommaren då vi hade det väldigt roligt när vi skreksjöng hans låtar.

 

Igår var jag hemma hos Jennie som hade 18 års fest för fulla rullar. Jag hade det extremt kul då vi dansade och sjöng till svenska gamla klassiker hela natten lång och jag fick även chansen att träffa några härliga människor som jag inte träffat på ett bra tag. :)

Moa blev mitt hemsläp för kvällen med ett stopp på Max där jag åt den godaste hamburgaren i hela mitt liv!

Men nu har Moa åkt och jag ska göra det sista rycket med pluggandet för denna årskurs, sen blir det "HEJ TREAN! HÄR KOMMER JAG FÖR SISTA GÅNGEN!". Sen är det min tur att ta studenten om 1 år och 1 dag, som som mina fina vänner gör på onsdag.  

 

Finaste Jennie

 

Wijk och Dona 18 år

Den här dagen blev extremt lyckad! Började dagen med att gymma och avslutade allt med fina vänner.
Jag åkte till Gröna Lund tillsammans med Emma, Linn och Dona (som förövrigt fyller 18 år idag) för att se Jessie J rocka scenen och av en ren slump hamnade vi bredvid en glad dansande Andreas Wijk och company. Lika snygg i verkligheten kan jag lova er. ;) Så vi stod och dansade och snackade med dom större delen av konserten och efteråt.
Men en konstig grej som hände idag på morgonen var att Moa smsade mig och sa att hon hittat mig på Chiquelles instagram!? Så gick in och kollade, och där var jag! Blev sjukt glad och smickrad över att dom gillade outfiten som Hanna ihop matchade åt mig med deras väska. (Den här outiften kommer ni ihåg va?) Dom har ju ändå närmare 100 000 följare där, så enligt mig var det en stort "achievement" i mitt medialiv.

LINN

Just nu sitter jag hemma hos Linn och är mätt efter våran 5 stjärniga tacos, i väntan på att vår lika goda morotskaka ska bli klar i ugnen. Doftar sååå gott och frostingen ”försvinner" mer och mer.. skyller på Linn. ;) Eftersom att vi är hemma själva tänkte vi testa på det där med att inte använda hjärnan och kolla på skräckfilm så att vi inte kan sova ikväll.

Jag har haft otroligt mysigt och är otroligt glad att jag och Linn börjat umgås mycket oftare, då vi har extremt roligt tillsammans! Kände att jag vill få ur mig det och berätta hur mycket jag uppskattar en sådan god vän som alltid ställer upp.

 

En favorit outfit i repris