IN LOVE WITH THE CITY

Denna resa hamnar direkt på min "Det roligaste jag varit med om"-lista.
Jag fått nya vänner för livet i en annan del av världen, träffat flirtiga italienare som vet precis hur dom får tjejer på fall, upptäckt hur utelivet i huvudstaden är fram till klockan 04:30 på morgonen, blivit omringad av män som vill sälja selfiesticks, sett fantastiska historiskaplatser, slagit till en ficktjuv och skrikit "vafan gör du" på svenska, ätit äkta italiensk pasta och pizza som smakar som himmelriket själv, blivit tagen till utsiktsplatser och magiska fontäner av en viss underbar italienare i hemlighet, åkt bil genom hela huvudstaden med hög italiensk musik med underbara människor, kommit närmre vänner som jag inte trodde jag kunde komma närmre, upplevt känslor på en helt ny nivå så som skratt, gråt, kärlek, rädsla och lycka. Fjäskat in mig och 30 andra på en maffig klubb, dansat tills jag snubblat, varit på toaletter som är fancy as fu*k, fått en ny familj i Italien och blivit kär i en främmande stad vid namn Rom. 
 
Det är lite så min resa till Italien våren 2015 som utbytestudent i en vecka med klassen har varit. Jag vill inget annat än tillbaka dit till den vackraste staden jag sett och de mest genuina och fina personerna jag någonsin har träffat.
Jag har så mycket bilder jag vill visa er, både från mobilen, systemkameran och polaroid kameran. Men just denna gång får ni se en bråkdel av bilderna jag har tagit med mobilen. Bilderna får tala för sig själva.
 
 
Publicerat i Allmänt / Tankar
Taggar: coluseum / fest / förälskelse / gymnasium / huvudstad / italien / italienare / italy / natten / party / pasta / pizza / pompeii / resa / rom / roma / rome / solglasögon / st patrick's church / stad / the vatican / täby enskilda / utbyte / utbytesstudent / vatikanstaten / vänner
| M:

Låter som om du träffat någon speciell italienare i ditt liv? Hehe

| Anonym:

åååhhh vad mysigt det låter! Shoppades det någonting då? och festade ni något?

| Anonym:

Hade ni inga lärare med er?

| Anonym:

Vad har ni sett för nått då?