Bästavän

Så min helg var bra. Var mesta dels med Hanna och roliga snubbar. I fredags var det Hockeymatch tillsammans med Hanna, Andreas, Philip och Pontus borta vid Djursholm och i söndags var det hemmamatch. Sov även över söndag till måndag hos Hanna. Var en del på gymmet och ute i vårsolen, vilket jag verkligen känner av nu efteråt, haha.
Det är sjukt hur man kan vänja sig vid att träffa en människa varje dag och sedan när hen är borta EN dag känns allt super konstigt och super tråkigt. Jag förstår nu dom som är i ett förhållande och inte träffas på ett kort tag och tror att jorden ska gå under, haha. Jag har ju liksom träffat Hanna i stort sett varje dag i flera veckor nu. Så idag när hon inte kom till skolan känndes det märkligt, så då tog jag en spontanare när dagen var slut och köpte med en massa fika och åkte hem till henne, vilket hon blev super glad över!! Världens bästa kompis går till Cassandraaa! ;)
 
Två bilder från de senaste dagarna
Fint väder, nya solisar, skinnjacka, gymtime och en bra dag
 
Som vanligt blev det favorit rätten sushi i fredags innan vi drog vidare mot mtachen tillsammans med killarna
 
Publicerat i Allmänt / Mat / Träning
Taggar: Chiquelle / avokado / byxor / bästavän / fika / hockey / johan palm / lax / nike / skinnjacka / solglasögon / solisar / sushi / träning / träningsbyxor / tygväska / vår / vårsol / zebra