IN LOVE WITH THE CITY

Denna resa hamnar direkt på min "Det roligaste jag varit med om"-lista.
Jag fått nya vänner för livet i en annan del av världen, träffat flirtiga italienare som vet precis hur dom får tjejer på fall, upptäckt hur utelivet i huvudstaden är fram till klockan 04:30 på morgonen, blivit omringad av män som vill sälja selfiesticks, sett fantastiska historiskaplatser, slagit till en ficktjuv och skrikit "vafan gör du" på svenska, ätit äkta italiensk pasta och pizza som smakar som himmelriket själv, blivit tagen till utsiktsplatser och magiska fontäner av en viss underbar italienare i hemlighet, åkt bil genom hela huvudstaden med hög italiensk musik med underbara människor, kommit närmre vänner som jag inte trodde jag kunde komma närmre, upplevt känslor på en helt ny nivå så som skratt, gråt, kärlek, rädsla och lycka. Fjäskat in mig och 30 andra på en maffig klubb, dansat tills jag snubblat, varit på toaletter som är fancy as fu*k, fått en ny familj i Italien och blivit kär i en främmande stad vid namn Rom. 
 
Det är lite så min resa till Italien våren 2015 som utbytestudent i en vecka med klassen har varit. Jag vill inget annat än tillbaka dit till den vackraste staden jag sett och de mest genuina och fina personerna jag någonsin har träffat.
Jag har så mycket bilder jag vill visa er, både från mobilen, systemkameran och polaroid kameran. Men just denna gång får ni se en bråkdel av bilderna jag har tagit med mobilen. Bilderna får tala för sig själva.
 
 

Dagar man minns

 Drar till Italien imorgon och är nu utvilad och redo för resan. Gårdagen spenderades med bästavännen Hanna, då vi hade bästa myskvällen. Vi åt god middag, badade i rosa bubbelbad med ljus och musik, hade massage med olja och kollade på film med en påse skittles i famnen och ansiktsmask. Hur mysigt!? Det är sånna dagar man minns. Sånna dagar, lite mer stillsamma, sätter sig på hjärnan bättre än dessa stojiga utekvällar tror jag. 
 
Vi har nyss ätit en stabil och god frukost, så nu är jag redo och påväg mot gymmet för att köra slut på mig i några timmar och sedan blir det hem för att packa inför en förhoppningsvis fantastik resa, med ännu fler kommande minnen. :)

Pop fruit

Jag känner att det är dags för ett tips till er från mig nu när det är vår och allt.
Vårsolens har skinit här i Stockholm de senaste dagarna och jag har redan hunnit inviga årets första ute-ätar-glass tillsammans med Emma. Men ibland kan det ju vara så att man vill ha något fräschare eller bara testa något nyttt, därför rekommenderar jag Pop Fruits. Lyssna och smaka på ordet, bara det låter gott, eller hur!? Pop Fruits är alltså solmogen frukt, fryst, på pinne. Som glass, fast frukt. Eller frukt, som glass. Fast det är ju inte glass. Bara 100% ren frukt! Vad jag sett hittills så finns det i smakerna annans och mango och båda är helt fantastiskt gudomliga. TUSEN gånger godare än glass, och mycket nyttigare!!

Dessa kan ni mina Stockholms buddys köpa på StrÅ inne på Åhléns City, Blueberry i Täby Centrum, Albert & Jack's och på Skansen. Jag vet att de finns på ett flertal mer runt om här i Svealand så om ni är nyfikna kan ni kika in på deras hemsida HÄR. Rekommenderar verkligen dom starkt. :)