Hawaii Partaj

Idag får jag väl ärligt säga inte har varit den bästa dagen i mitt liv. Har haft en extrem huvudvärk, har inte hittat min favorit klänning (vilket betyder att mitt rum nu är upp och ner), blev försenad och mycket annat jobbigt där till.. festen jag var på blev som inte super kul när min dag hade varit så pissig, och som pricken över I:et blev mina nya skor nerlerade. :(

Fast lite kul var det ändå på Hawaii festen! Tur att man hade en Pauline som höll en uppe på hyfsat bra humör hela kvällen. Fina vänner har man! Sedan var det otroligt kul att se reaktionen på Mikalea och Melissas present som bestod av en strippa! Dom visste inte vad dom skulle ta sig till, hahah!

Sommarlov 2015

Igår var min första dag på sommarjobbet och jag tror att det här kan bli ganska så kul tre veckor faktiskt. Har bra tider så jag hinner göra annat under dagarna. 

Idag däremot fick jag äntligen sommarlov, och jag har gått ut mitt andra år i gymnasiet! Om jag får säga det själv så har jag känt mig skit snygg i min nya romper som kom hem till mig förra veckan. Den är så fin och jag är stolt över mig själv att jag gick i klackar hela dagen. För er som inte vet så är jag väldigt lång, på hela 180 cm! Så att ha klackar för min del kan bli lite jobbigt och personligt efter som att jag då blir så väldans lång. Men eftersom att jag älskar klackskor så ska inte min längd hindra mig för att bära upp dom som en modell. ;)

 

Efter själva avslutningen drog vi ett gäng till en park i närheten och hade picknick ute i solen, sedan drog vi vidare till Martina där vi nu ligger ute ochn solar i väntan på att våran pizza som när som helst plingar på dörren kommer.

Vid tiotiden ikväll drar vi till den årliga Ängsan festen och firar allt och lite till!

 

En bild som har otroligt dålig kvalle.. Men som gör mig glad!
 
Oooch en ful bild där ingen var redo, haha! Förutom Moa som gör catwalken av alla dess tider. ;)
 

COLOR ME RAD

COLOR ME RAD VAR SÅ SJUKT JÄVLA KUL! Trots att jag hostade ut lila pulver i slutet så var allt så himla roligt. Det roligaste var inte själva loppet tycker jag (men det var också roligt), utan festivalen, tävlingarna och det som hände runt om kring. Kommer helt klart göra en repris nästa år!
Inte minst att jag var med världens bästa lag. ;) #HeyHoe