Stressen

Hej babes! Ser ut som att jag kommer överleva denna jobbiga förskyldningen trots allt. Måste få erkänna att det faktiskt har varit lite skönt att fått stanna hemma från skolan den här veckan. All denna skolstress tar ju kol på mig, man orkar ju nästan ingenting.. Men nu är jag lite utvilad och orkar nog med ett tag till. Och som pricken över I:et är jag ledig på måndag och tisdag. :)
Imorgon blir det att åka in till stan för att träffa Olivia och prata lite skit och ha det mys i det så mysigt som man kan i det här pissvädret.

Sick but happy

Hej! Förskylningen blir inte direkt bättre... täppt och hostar. Blir så less på det här, för så fort jag kommit igång med träningen blir jag sjuk och då känns det som att jag får börja från början varje gång. :( Så stannade även denna dag hemma och tog det lungt. Har gosat med katten och tillägnat hela dagen åt att webbshoppa och fönstershoppa. Så lite roligt har jag haft det ändå. Längtar till stunden då det trillar ner lite paket titt som tätt genom brevlådan, det blir som julafton all over again, haha! Så nu är det bara den långa väntan som står på tur.

Breakfast

Idag blev det en hemmadag från skolan. Är på gränsen mellan förskyld och inte, så känndes som en bra idé att stanna hemma och sikta på att bli frisk istället. Har även otroligt mycket plugg så kör på med lite fritt arbete också.
Fick ett ryck imorse och gjorde brunch till mig och Mammi. Kokade ägg, stekte bacon och dukade fram en massa annat gott. Tyckte att hon förtjänade det! Gott var det.
 
Helgen var super föresten! Var på en fest med Hanna hos en av hennes kompisar. Det blev mycket lekar, men sånt är kul, mycket skratt blev det. Sedan blev det sleepover hos Hanna, då vi på morgonen gjorde en super fin frukost. Estetare som vi är tog vi längre tid på oss att få en snygg bild än va det tog att faktiskt äta upp allt, haha! Med Hanna har man alltid kul! :)