Dirtydancing lyftet

Så gårdagskvällen var kul!! Jag var som sagt på fest hos en kompis och träffade massa härligt folk, både nya och gamla vänner. Dansade hela natten och lyckades till och med göra dirtydancing lyftet, men om det såg bra ut är en annan fråga, haha, applåder fick jag i varje fall! Det spelades även en del beer pong, som jag märkt inte är heeelt min grej. Får öva lite mer på det kanske, hehe.
Närmare klockan 4 imorse somnade jag och Hanna, och jag har nog inte sovit så gott på länge! En god frukost på morgonen blev det sedan och efter det har jag spenderat dagen framför serier och youtube med en skål mjölk och flingor.

Här är några halv kassa men glada bilder från kvällen
 

Festligheter

Igår kväll kom Hanna hem till mig då vi hade myskväll med sushi och chokladfondue framför gamla klassiska filmer som Cocktail. Nu imorse gick jag upp och förberedde en super frukost för stjärnan, och efter det tog vi oss en promenad ute i solen iförd våra mjukisbyxor. Sen när vi kom tillbaka hem kollade vi på Noice live dvd och sedan åkte hon iväg för att sedan komma tillbaka ikväll igen, då ska vi äta middag och fixa oss inför kvällens festligheter med massor av vänner!

Hur mysigt var inte detta?
// Jacka - chiquelle // Solisar - Gina Tricot // Halsduk - Lindex // Svart basic linne - Cubus // Mjukisbyxor - H&M // Skor - PutFeetFirst

BRUNCH WITH HANNA

Hejsan! Testar för första gången att blogga från mobilen, och om det känns bra så blir det mer uppdateringar! :)
Just nu är jag påväg mot SATS för att gymma tills att jag faller samman tillsammans med Frida. Jag har sovit över hos Hanna då vi under gårdagens kväll var o såg på en hockey match och sedan hängde med vänner. Idag bjöd hon mig på en god brunch, wifey som hon är.