New Years Eve Outift

Någonting som jag har svårt att hitta är den perfekta nyårsklänningen. Man måste börja leta i tid för är man för sen är alla dem man vill ha slut i ens storlek, och då blir det något man är halvnöjd med. Så ja, det är dags att hitta den perfekta outiften att avsluta det här fantastiska året och påbörja det nya.
Den klänning jag hade förra året var så on point det kunde bli, och om jag får säga det själv så kände jag mig så otroligt snygg. Precis så vill jag känna i år igen, men förra året blir så svår att bräcka! Jag har inte hittat någon hittills som skulle kunna få mig och klänningen att sticka ut och vara unik på festen. Visst har jag hittat fina klänningar som jag absolut vill införskaffa mig (jag menar, kolla bara på dem här nedan) men jag är en sådan som vill testa innan jag bestämmer mig.
Jag har även funderat på att möjligtvis ha på mig en jumpsuit, problemet är ju då när man måste gå och pudra näsan under kvällen, då blir himla krångligt och jobbigt.
 
Paljettklänningar är väl egentligen så mycket nyår det kan bli, just därför är inte det högst upp på listan för min del just nu. Inte bara för att dem oftast är obekväma och man river sig på dem hela tiden och håret fastnar, även för att eftersom att dem är så populära är det lätt att man hittar en twin på festen. Visst är det GRYMT snyggt och jag ska vara ärlig att det finns en-två stycken som jag har i åtanke.
 
Jag älskar ju dessa Lace up toppar och klänningar, men eftersom att det har blivit så populärt nu den senaste månaden känns det som att det redan är taget för kvällen. Men det dröjer inte länge tills jag har några hängandes i garderoben. ;) Jag menar kolla på den djupa lace up klänningen här nedan. 
 
Alla klänningar hittar du hos Nelly! Hittar du inte dem på den svenska sidan, kan du testa den norska.
 
Vilken klänning tycker du är snyggast?
Publicerat i Allmänt / Skönhet & Mode
Taggar: Klänning / Nelly / den lilla svarta / lace up / new years dress / nyår / nyårsklänning / paljettklänning
| Lisa:

Det första setet till vänster och den sista längst ner till vänster tycker jag är super snygga. Men skulle inte våga bära upp den första hahah..

| Lisa:

Det första blåa setet och den sista längst till vänster tycker jag är snyggast

| Skogsraah ☾:

Så fina!