New Domain

Efter flera månader av strul och förlorade pengar är jag tillbaka på banan igen. Som vissa av er kanske redan har märkt så har jag en ny bloggdomän. Numera heter jag Cassiekp.se och jag ser fram emot en ny start. Dock har den nya domänen påverkat mycket negativt också, majoriteten av mina läsare har jag inte kunnat nå ut till, vilket innebär att jag har förlorat otroligt många av er tyvärr. Jag har även förlorat en del inlägg och ett stort flertal av era fina kommentarer.
 Men till det positiva! Min nya bloggdesign (med en dock tillfällig header) har premiär nu idag. Tanken är att det ska vara lättare att hitta här omkring. Jag kan även lova er mer outfitbilder, önskeinlägg och ett gott försök till bra uppdatering, trots ett mycket stressigt skolliv nu innan studenten.
 
Men då lyder frågan, vad vill ni läsa om här på bloggen? Önska på så mycket ni vill!!
 Jag & Linn på Ångbåtsbryggan nu i sommras
Publicerat i Allmänt
| Nike:

Gud vad kul att du börjar blogga igen! Undrade vart du tog vägen. :)
Skulle vara super kul med outfitbilder som du skrev! Sen skulle jag tycka att julklappstips & din önskelista skulle vara passande & roligt.

Svar: Jaaa tack, har aldrig haft ett sådant här långt uppehåll. Håller på med min önskelista just nu faktiskt. Så håll utkik! ;)
Cassandra Kontio - Praesto

| Anonym:

frågestund?

Svar: Det låter inte omöjligt! Skulle vara kul. ;)
Cassandra Kontio - Praesto

| Anonym:

Kan du inte ha en adventstävling?

Svar: Tänkte på det förut, men det får nog bli nästa år. :)
Cassandra Kontio - Praesto