Det närmar sig

Känner på mig att detta kommer bli en bra kväll! Kommer endast spenderas med dem som står mig närmast. Det är så det ska vara tycker jag!! Kan man fira in det nya året på ett bättre sett än med dem som man bryr sig allra mest om? I don't think so.
Min kväll börjar med en lyxmiddag tillsammans med min bästavän och barndomsvän sedan 14 år tillbaka, min älskade Linn! Vi ska snart ner till affären för att handla allt vi behöver till vår perfekta nyårsmiddag. Hittills har jag bara checkat av champagne på listan, haha. Jag ska även inviga mitt nya shaker kit som jag fick i julklapp (som jag nämnt tidigare), ska bli spännande att sätta sina skills på prövning på riktigt nu, gick ju bra på bartenderkursen i varje fall. ;-)
 
Nu är det bäst att jag fixar klart mig innan Linn kommer, så jag säger såhär GOTT NYTT ÅR PÅ ER! Hoppas ni får en fantastisk kväll med vackra fyrverkerier, omgivna av härligt folk och inte mår allt för dåligt imorgon bitti. ;-) Tack för i år!
 
Publicerat i Allmänt / Traditioner
Taggar: Bartender / Bästavän / Champagne / Gott Nytt År / Middag / Nyår / Nära och Kära / Shaker kit / Shaker set / Vänner