Det närmar sig

Känner på mig att detta kommer bli en bra kväll! Kommer endast spenderas med dem som står mig närmast. Det är så det ska vara tycker jag!! Kan man fira in det nya året på ett bättre sett än med dem som man bryr sig allra mest om? I don't think so.
Min kväll börjar med en lyxmiddag tillsammans med min bästavän och barndomsvän sedan 14 år tillbaka, min älskade Linn! Vi ska snart ner till affären för att handla allt vi behöver till vår perfekta nyårsmiddag. Hittills har jag bara checkat av champagne på listan, haha. Jag ska även inviga mitt nya shaker kit som jag fick i julklapp (som jag nämnt tidigare), ska bli spännande att sätta sina skills på prövning på riktigt nu, gick ju bra på bartenderkursen i varje fall. ;-)
 
Nu är det bäst att jag fixar klart mig innan Linn kommer, så jag säger såhär GOTT NYTT ÅR PÅ ER! Hoppas ni får en fantastisk kväll med vackra fyrverkerier, omgivna av härligt folk och inte mår allt för dåligt imorgon bitti. ;-) Tack för i år!
 

Twelve chapters done, twelve more to go

Då är snart det tolfte kapitlet för i år slut! Det blev en mycket bra och händelserik bok om jag får säga det själv, och jag säger som dem flesta säger varje år "det här har varit det bästa året hittills". Det står jag fast vid. Jag har fått med mig så otroligt mycket lärdomar, nya vänner från alla möjliga ställen i Sverige och till och med andra delar av världen, erfarenheter och otroligt fina minnen. Jag har så otroligt många fina, omtänksamma vänner. Jag är så tacksam för allt, verkligen! Det är, tyvärr, allt för sällan jag verkligen sätter mig ner och tänker på hur lyckligt lottad JAG är som har allt och alla jag har runt omkring mig idag, här och nu.
 
Nästa år ser jag framemot mer än någonsin!! Tänk bara, jag kommer ta studenten, resa, åka på mina älskade festivaler och få börja mitt liv på riktigt och starta med det jag verkligen vill med livet. 2016 kommer bli ett minst lika lärorikt år som i år, om inte mer, och jag tänker ta det med storm!
 
Hur har ert år varit, och ser ni framemot 2016 lika mycket som jag?
 
Jag gjorde en liten bildsumering med mina roligaste upplevelser från i år.
Bråvalla Festivalen 2015, kan fortfarande säga att jag mår som bäst när jag är där!
I Italien hos min älskade Italinska, Ludovica (Mer om Italien hittar du HÄR)
Color Me Rad 2015
  BÄSTA ÖLAAAAND MED LINN & NYA VÄNNER
Gotlando med babes
 
Kräftskiva hos Moa
 

A Night To Remember

Fick dessvärre inga bra bilder från kvällen
 
Den 25 var riktigt kul! Förfestade hos Charlie med Linn och vänner och jag drog därefter till vår otroligt levande huvudstad och mötte upp John och hans kompisar och sedan drog vi vidare. Träffade på en massa vänner som jag inte träffat på evigheter och det är alltid lika kul! Blev med andra ord en mycket roliga kväll.
Nu sitter jag hemma och har tyvärr inte lika kul... jag har nämnligen halkat och nu sitter jag här med en möjligtvis bruten fot. MEN det kan också vara en kraftig stukning. Min fot är så svullen att jag inte ens får på mig mina skor. Har blivit tillsagd att vänta någon dag innan vi åker in för röntgen, ifall att foten bättrar sig och med andra ord inte är bruten. Håller verkligen tummarna för att den inte är det! Är allt annat än en bra tid för att bryta foten.. Speciellt innan nyår.
Men jag hoppas på det bästa!