Spring look

Så min helg har varit fantastisk! Varit med Hanna och Ellen i stort sett hela helgen. I Fredags var jag och Hanna på fest hos en kompis och på lördagen var vi ute och fotade till vårat skolprojekt innan Ellen kom och vi gjorde oss i ordning inför en fest som dock blev inställd, så istället hade vi mys hela kvällen med Tv-spel, cider och middag mitt i natten. På morgonen serverade jag frukost innan vi senare mot kvällen åkte iväg för att heja på våra kompisars fotbollsmatch! Bra hejarklack som vi var vann dom. ;) 

Idag är jag hemma på grund av inställd lektion och njuter av ledigheten inlindad i mitt täcke i soffan med musik i bakgrunden. Ska försöka tvinga mig ut på en joggingtur i skogen men det är svårt när man ligger här med mysfaktor x3000, så vi får se hur det blir med det haha.

// Bootcut jeans - Cubus // Hannas (lånad) knitted jacket - Gina tricot // T-shirt - Gina tricot // Klackar - Din sko // Väska - Chiquelle // Guld klocka - Seiko // Solglasögon - Ur & Pen // Örhängen - Glitter //
 

Längtan till mycket

God morgon! Jag har så mycket i skolan som är igång dygnet runt, och lika så stressen som följer med det hela. Där av den lite halvt dåliga uppdateringen som kommer och går. Men inte är det långt kvar till sommarlov, bara 8 månadagar kvar! Sen är jag fri i några månader och kan åka på road trip med fina vänner hur, vart och när vi vill. Åhh vad jag längtar!

Nu är jag påväg mot gymmet. Som jag har sett fram emot detta!! Stannade hemma på grund av hals ont i tisdags men nu känns det bättre. Får alltid sån panik så fort jag känner att jag håller på att sjuk, vilket leder till att jag faktiskt blir sjuk, haha.. Så nu ska jag gymma tills jag kolapsar, det har jag längtat efter. Vid lunch blir det sushi med bästisen, Hanna, på Noorii och sen ikväll åker jag hem till Pappi och myser med små bröderna.
 

18 YEARS OLD AND PARTYQUEEN

Moas 18 års fest var ju bland det härligaste!
Jag och Hanna gjorde en överaskningstårta, eller vi kan kalla det diabetestårta, innan vi åkte in för att förbereda inför tjejmiddagen och den lite senare festen hos Mosis. Väl framme fick jag göra en make over på flera hotties och sedan åt vi gott och spelade drickspel. Tillslut kom resten av det härliga gänget . Vi installerade in feta högtalare och lampor, och festen var igång till tidig morgon. Jag tycker att det hela blev succé och lika så diabetestårtan mitt i natten.

Var hemma vid lunch dagen efter och åt chips tills jag somnade framför en film i princip.