AW14-15 Menswear INSPIRATION

HERMES AW14
 
KENT AND CURWEN AW14
 
J. LINDEBERG AW14
 

Good days

En härlig dag har det varit idag. Gymmade innan skolan och efteråt åkte jag till centrum tillsammans med Macke där jag köpte ett par nya jeans från Filippa K och var sedan smakråd åt Macke. Tillslut kom Kalle och då tog vi en fika på Espresso House och sedan åkte jag hem och åt sushi med Mammi.
 
Imorgon blir det invigning av dem nya jeansen och även lite mer shopping med vänner. Mot kvällen ska jag dra på en fest hos en vän för att ha det party och kul. Så det kommer nog bli en härlig dag det med.
 

Italy

Åååh, nästa vecka får jag fin besök från Italien i 11 dagar. Vi ska göra ett utbyte med klassen med en klass i Rom i Italien. Jag kommer inte åka förens nästa år men italienarna kommer hit redan nästa fredag. Jag ska ta emot en tjej som jag snart ska börja skriva lite med så att det inte blir stelt när vi träffas.
Ser verkligen fram emot detta och vill visa henne en massa saker. Stockholm, dem bästa shopping ställena, vart man köper den godaste latten och mycket mer.
 
Nästa år när det blir min tur att åka dit kommer jag förmodligen bo hos henne men de sista dagarna ska jag och min klass troligtvis bo på hotell och upptäcka Italien. Har velat åka dit så länge nu, så det ska bli super roligt!