VÄNNER

Godmorgon! Ska snart gå ner till Ica för att köpa lite god frukost och lite senare ska jag dra till gymmet och efter det ska jag till Kalle tillsammans med Linn och David. Det blir film och myskväll med god middag och efter det beger jag och Linn oss mot min pappa för att sova över där och bada lite i jacuzzi och ha tjejsnack.
 
Igår och förrgår var jag med Louise. Super kul hade vi! Åkte longboard, åt pizza och smält choklad med frukt, shoppade, fikade, pratade killar och kollade på film. Tycker att det är super roligt att jag träffat henne för ca 3 veckor sedan och vi klickade direkt. Underbart!

Bild från när jag och Louise var på Stockholms bästa Waynes. Stammis som jag är får jag 20% på allt. ;) Alla borde gå till den Waynes på Drottninggatan som är mitt emot Waynes i samma ingång som Lagerhaus. Dem gör allt med kärlek och personalen är ur gulliga!
Publicerat i Allmänt / Mat
Taggar: choklad / choklad / coffee / drottninggatan / fika / lagerhaus / lou / louise / marsmellows / med grädde / och / varm / varm choklad / vänner / waynes / waynes coffee / wayne´s / wayne´s coffee