LITTLE WHITE RIDING HOOD

// Poncho - Scala "Made in Paris" // Jeans - Filippa K // Jacka - 365 // Skor - Put feet first // Armband - Rock by Sweden by Laila Bagge // Svart stickad tröja - Monki //

VÄNNER

Godmorgon! Ska snart gå ner till Ica för att köpa lite god frukost och lite senare ska jag dra till gymmet och efter det ska jag till Kalle tillsammans med Linn och David. Det blir film och myskväll med god middag och efter det beger jag och Linn oss mot min pappa för att sova över där och bada lite i jacuzzi och ha tjejsnack.
 
Igår och förrgår var jag med Louise. Super kul hade vi! Åkte longboard, åt pizza och smält choklad med frukt, shoppade, fikade, pratade killar och kollade på film. Tycker att det är super roligt att jag träffat henne för ca 3 veckor sedan och vi klickade direkt. Underbart!

Bild från när jag och Louise var på Stockholms bästa Waynes. Stammis som jag är får jag 20% på allt. ;) Alla borde gå till den Waynes på Drottninggatan som är mitt emot Waynes i samma ingång som Lagerhaus. Dem gör allt med kärlek och personalen är ur gulliga!

90s KID

God morgon på er alla! Jag har höstlov och tänker spendera denna vecka med folk som får mig glad, så att jag orkar med resten av terminen med allt plugg. Lovet började perfekt i lördags, då jag och Mammi åkte till Kista för stor shopping. Det var verkligen "shop until you drop", haha! Men för cirka tre veckor sedan köpte jag även en ny jacka från Monki som har en annan klang än de andra ytterplagg som jag har, vilket jag älskar.
 
Idag ska jag möta upp Louise för  ha en mysig tjejdag inne i våran höstiga Halloween-pyntade huvustad, Stockholm. Det blir fika, shopping och tjejsnack i massor kan jag nog tänka mig. Mot kvällen blir det även sleepover hos henne. Super! :)

// Jeans - Filippa K // Jacka - Monki  // T-shirt - Gina tricot // Skor - Put feet first // Skärp - Indiska // Tofs - Gina tricot // Armband - Nikki (från Italien) // Ring - Forever 21 (från USA) // Ryggsäck - Accessorize //