Mellan skratt och gråt

Oj vad tiden går! Jag är mitt emellan skratt och gråt i skolan och har ingen aning om vad som händer majoriteten av tiden känns det som. Känns som om alla dessa läxor och uppsatser växer för varje sekund framför mina ögon, och jag vet inte vart jag ska börja eller sluta. Men bortsett från den stressiga skolan består mitt liv av 40% vänner, 40% träning och 10% sömn. Jag gillar det så! Är ändå hyfsat nöjd med mitt liv just nu. Snart fyller jag år också, och gud vad jag ser fram emot det! Sedan är det inte långt kvar tills jag är 18.

WAAANG

HUR GRYM ÄR INTE HAN? En av dem allra mest talangfulla designern som existerar, måste jag säga. Jag är så otroligt glad över hans kollektionen som inte gjort annat än succé och jag dör av längtan efter att skaffa mig ett eget plagg! Den första bilden visar en av de mest hype:ade jackorna som teasats runt på sociala medier i evigheter. Jackan är vind-och vattentät och har en dragsko vid midjan som efterlämnar en riktigt snygg feminin look. Allt detta gör helt klart jackan till ett av mina ABSOLUTA favoritplagg och tillsammans med det breda silvriga skärpet skapar det perfektion! Förutom jackan kommer den omlottskurna sportbh:n som är sydd i dubbla lager med gul kontrastfärg, och stövletterna i mocka med detaljer i scuba och gummi på andra plats. Stövletterna har vikbart skaft som kan fästas med tryckknapp.
Jag är så glad över det här samarbetet mellan svenska H&M och taiwanesiska PARSONS-alumnin. Jag gick förbi H&M nästan varje dag veckan innan för att se på nedräkningen som sakta räknade ner till finalen! Fyfasiken vilken succé. Herregud vad duktig han är.

Vad tycker ni om Alexander Wangs sportiga kollektion för H&M?
WANGWANG 2
 

ROMEO HEARTBREAKER?

Hur söt är inte Romeo Beckham i Burberrys senaste Christmas video? Jag har märkt av att den här videon ha uppmärksammats otroligt mycket, då jag både läst och hört folk specifikt prata om scarfen i "Romeo videon". Jag måste erkänna att jag blir lite smått förälskad i den här lilla sockerbiten som tyvärr bara är 12 år. Vågar knappt föreställa mig hur han kommer att se ut om några år när han är 20. Oh herregud alltså vilken liten heartbreaker han kommer att bli! Dock förståeligt.. vem hade inte fallit för den här lilla grabben? Utöver Beckham Junior så får videon mig att längta efter julen något otroligt, konstigt nog.
Längtar tills att hela Biblioteksgatan och alla våra skyltfönster pyntas med juldekorationer. Folk som stömmar in för julklapps-hunting. Jag längtar sååå mycket! Det är så roligt att handla julklappar och se deras leenden när de öppnar paketen.