Kolla in våran klass musikvideos

 

Åker med vinden

Vaknade upp vid tio imorse, åt en god frukost med massvis utav bär och frukter, gjorde mig i ordning och åkte ner med brädan till bussen klockan kvart i tolv. Där träffade jag en dam som jag aldrig sett eller pratat med förut och hon var så trevlig och häftig, vi hade mycket gemensamt trots den stora ålderskillnaden. När jag hoppat av bussen beslöt jag mig för att åka därifrån till skolan (vilket tar cirka 20 minuter) ute i det härliga solskenet. Sedan var jag i skolan i cirka två timmar innan jag åkte hem och åt yakiniku och sushi och kollade på min nya favorit serie tills att jag somanade till ett tag.
Min dag har alltså varit fantastisk skön och man har som bara hängt med vinden och sett vart den har tagit mig med brädan.Hur har din dag varit?
 

The spoontrick

Har ni någon gång försökt få till två likadan vingar med eyelinern? Jag vet, det är nästan omöjligt. Den ena blir för lång och den andra för tjock. Då har jag nu ett tips till er alla som har detta problem. Spara er lite tid på morgonen och använd sked-tricket. Perfekt för att få det som du vill ha det i exakta kopior! Kolla in klippet nedan för att se hur Sasakiasahi gör. Den är på japanska (engelskt textad) och jag måste få skryta lite och säga att jag förstår vad hon säger!! Hur coolt är inte det!?! Jag har inte ens läst japanska i ett år och jag kan redan förstå henne. Imponerad av mig själv och min lärare!
 
Sasakiasahi använder även skeden till att äta med men också som en ögonfransböjare, men det hoppar jag nog. Har redan en bra böjare som jag håller mig till. MEN det är bra att ha om det är nödsituation, en sked kan användas till mer än vad man tror!