Mobilen i toan

Summering utav dagen: Fick lite sovmogron, då jag inte hade någon skola idag, och åt en god frukost innan jag åkte till skolan för att filma lite matreial till musikvideon. Åt sedan korv och glass med tjejerna på Statoil och mötte upp Frida som joina oss ett tag. Sedan skulle jag och Frida åka in till stan men först gick vi på toa.... fast det blev inget vanligt toalett besök. Min älskade mobil valde att ta sig en simtur i toaletten. Utan att tänka mig för doppade jag handen i toan och tog upp mobilen och sprang ner till köket för att få lägga den i ris med Emma och Frida i efterkälken. Jag tror att den kommer fungra men vågar inte hoppas alltför mycket.
Åkte sedan in till stan med Frida och vi åt på Waynes Coffee, då jag åter igen fick rabatt pga stammis. Efter det köpte jag en kjol och strumpbyxor. Jag lyckades även tappa bort min fickspegel under dagen.. MEN trotts allt strul har jag haft en super bra dag med mycket mycket skratt!

Problemet med pengar är att för mycket tillhör folk som inte är jag

Hej hej! Fick alldeles nyss reda på att jag är ledig på måndag så min morgon blev tusen gånger bättre!
Jag har ätit goda ugnsbakade mackor till frukost och kollat på dem sista avsnitten av Teen Wolf 3 på swefilmer, och fält några tårar. Fler än vad jag vanligt vis brukar! Mycket bra serie.
 
Men just nu sitter jag och har lite beslut ångest över ett par relativt dyra byxor som jag så grymt gärna vill ha, eller om jag ska spara pengarna inför sommarn. Hmm! Gillar inte sådant här alls faktiskt. :( Det är som jag skrev på twitter "problemet med pengar är att för mycket tillhör folk som inte är jag". Men däremot har jag beställt en kjol som lär komma inom en vecka minst. Basic med otroligt användbar!
 
Jag igår! Och en fin modellande Max in da background.

Från en outfit till en annan

Gick hemifrån i långklänning men kom hem i byxor och blus. Skoldagen var lång men ändå kort och ju längre tiden gick ju mer trött blev jag över att behöva gå långsmmare och kortare steg i klänningen. Så jag bestämmde mig för att köpa ett par nya byxor och en blus i Täby C innan vi kompisar kunde börja hänga på riktigt. Detta ledde till ett par jeans/byxor/legging från Diables och en mint-pastell färgad blus från H&M, mycket mer bekvämt och rörligt.
Så efter lite fika på Espresso Houes åkte jag och Frida hemmåt. Väl hemma fann jag ett brev som kommit med posten där det stod att jag nu kunde hämta ut min kappa som jag beställt för ett tag sedan. Så jag och Mormor tog bilen och hämtade ut paketet. Resultatet får ni se imorgon, för nu ska jag och Mormor ha tacokväll!♥