GLAMGLOW- Kändisarnas skönhetsknep

(Repost och önske-inlägg) 
 
 
Cassandra (My words): 
"Sluta leta! Jag har hittat det! Ansiktsmasken som ger din hud ett lyster som aldrig förr. Du blir en av Hollywood stjärnorna och redo för röda mattan på endast 10 minuter. :)
Det här är det bästa som jag någonsin har gjort för min hud! Den här lermasken får din hud att andas och känna dig otroligt ren och fräsch. Vilket är en underbar känsla! Du blir len som sammet och du får ett glow som får dig att känna sig redo för kameran direkt."
 
Glamglow är en stor vinnare av skönhetsutmärkelser.
Ger fantastisk effekt med omedelbart resultat som en Quick-Fix behandling.
GlamGlows lerbas kommer från medelhavet i södra Frankrike och är en återfuktande mask som är anpassad för både kvinnor och män.
Används ett par gånger i veckan eller när du behöver få en GLAM-tastisk hud.
 
Bild från Google.se
 
GlamGlow är utformad som en 10-minuters professionell ”ansiktsbehandling på burk” för användning bakom kulisserna i Hollywoods underhållnings, musik & mode industri och skapar en omedelbar kamera-redo lysande hud. En ansiktsmask som är älskad av bland annat rockstjärnan Tommy Lee, sångerskan Jessica Alba och Nina Dobrev från Vampire Diaries! 
 
• En exfolierande och mångsidig lermask som rengör, jämnar ut fina linjer och mjukar upp hudens struktur för att ge en synligt yngre hud vid regelbunden användning.
• Vulkanisk pimpsten som innehåller unika molekyl-egenskaper har pulvriserats för att ge din hud en skön, kontrollerad exfoliering som avlägsnar döda hudceller, mjukgör och ger lyster.
 

 
Bild från Google.se


 INGREDIENSERNAS DNA RESULTAT:
 
Extrakt av lövbitar från grönt te:
Ljusare hy • Skyddar mot fria radikaler • fuktgivande • balanserar oljebalansen.

Vulkaniska mineraler:
Minimerar mörka ringar under ögonen • Detoxifierar • Väcker huden till liv.

Murgröna:
Tonar • Stramar till • Lyfter huden • Ger en uppstramande effekt.

Gurka:
Lugnar huden.

Vallört:
Stimulerar cellförnyelsen • Huden ser yngre ut.

Lavendel:
Lugnande och helande.

Kamomillblomma och Ringblomma:
Vårdande.
 
Källor:
Eleven.se
Hudvardsbutik.se
Kicks.se

Sommarens sysselsättning

Gårdagenskväll och denna morgon har gått ut på att hitta på något att sysselsätta mig med dem dagar som man inte har något att göra på under dessa 77 dagar till sommarlov. Jag är ju som dem flesta vet en väldigt målintriktad tjej och har stora planer för framtiden. Så jag tänkte att jag redan kan tjuvstarta lite och börja redan nu. Därför tänker jag nu beställa en antal böcker om mode och hur man illusterar mode i text, form och bild. Det ska bli enormt kul att lära sig och jag ser mycket fram emot det.
Books for me for the summer
 
Books for me for the summer by cazzieme

Fiestaaa

Så festen var grymt rolig! Gick inte och la mig först klockan 6 på morgonen igår!! Det blev mycket bad, dans, grillande och grymt härligt häng!
Var en kortis vid lunch igår och stekte lite bacon, men egentligen vaknade jag inte först vid 19! Helt galet.. åt pizza då, haha! Var som en zombie hela dagen.