4 Unika ställen jag vill besöka innan jag dör

Wulingyuan Scenic Area, Kina

Wulingyuan är känt för sina fler än 3 000 pelare i bergarten kvartsit (omvandlad sandsten). Vissa av pelarna är över 800 m höga och pryds trots sina branta former av små buskar och träd. Häftigt tycker jag! Och inte minst vackert. Skulle vara häftigt att se om man kan se hela vägen ner därifrån.
Jag tycker att det ser ut som det var där dinosaurierna hängde förr, haha! ;)
 
 

The swing at the “End of the World” in Baños, Ecuador

Det må vara farligt och jag skulle nog kalla de en "nära döden upplevelse". Men jag tror att det skulle vara en grymt häftig känsla att slänga sig ut över klippan med fötterna fria från marken som är flera hundra meter nedanför dig. Den där hräliga känslan i magen dyker säkert upp!
 
 

Mendenhall Ice Caves of Juneau in Alaska, United States

Bara sjäva färgen och ljuset tilltalar mig och förstå vad häftigt att gå i en isgrotta! Tyvärr smälter den just nu, men ganska långsamt så jag kommer nog hinna gå där innan min tid är slut här på jorden.
Men förstå vilken skräck samtisigt! Skulle kännas lite obehagligt att gå i en smältande grotta.. vem vet vad som kan hända? Allt kanske spricker och faller ihop, haha. Usch. Men vill ändå göra det!
 
 

Sea of Stars on Vaadhoo Island in the Maldives 

Att åka hit skulle vara en stor dröm som skulle gå i uppfyllelse. Det är som att stärnorna har fallit ner från himlen och ner i havet. Men inte är det något så mirakluöst inte.. det är faktiskt någon form av plankton som på något sätt lyser.
Jag vill så gärna åka dit och bara fota, fota och fota! och såklart testa att dra handen i vattnet och se hur ett blått sken följer efter. Det här är hittills ett av dem vackraste ställena jag sett. (Dock inte i verkligheten.. än!!) ;)
Publicerat i Allmänt / Tankar
Taggar: Mendenhall Ice Caves of Juneau in Alaska, United States / Sea of Stars on Vaadhoo Island in the Maldives / The swing at the “End of the World” in Baños, Ecuador / Wulingyuan Scenic Area, Kina / du måste se innan du dör / häftig / häftiga platser / häftiga platser jag vill besöka / häftigt / platser du måste besöka innan du dör
| Alice:

wow! Och ett ännu större WOW till dem sista två :D