Dagens frågor

Är fransarna i plast? Hur länge håller dem? :)
SVAR: Nej, fransarna är i fint silke och dem håller ungefär upp till 4-5 veckor beroende på hur bra man sköter dem. 
 
Hur ofta tränar du?
SVAR: På gym har jag inte tränat på cirka en månad men jag har cyklat nästan varje dag i cirka 3 och en halv vecka nu och då cyklar jag minst en mil. Sedan brukar jag göra små övningar hemma titt som tätt. Så kan väl inte svara mer än så på hur ofta jag tränar, då den riktiga träningen startar samtidigt som skolan för min del.
 
Vart har du köpt dina runda solglasögon med typ rött glas?
SVAR:Dem är från Urban Outfitters :)
 
 
Du verkar serisöt ha världens mest roligaste liv! Du gör saker hela tiden men får ändå tid att slappna av. Hur gör duuuu!?!?! Är det inte dyrt att göra allt som du gör? :O
SVAR: OJ! Haha, jadu världens roligaste vet jag väl inte? Men jag gör mycket roliga saker på fritden. Men inte kostar det mycket. Vet inte om du syftat på något speciellt som typ Bråvalla osv, men förutom det har jag inte gjort något som kostar så mycket. Och det mesta som jag gör på min fritid anser jag som avkopplande, framför allt dem dagarna framför solen vid poolen.
Vet inte riktigt hur jag ska besvara frågan, men om du var ute efter att annat svar kan du ju omformulera dig lite. Men tack antar jag! ;)
 
 
 
Vilka bilder är du mest nöjd med på yohio?    
 SVAR: Jag har faktiskt tänkt göra ett inlägg med mina favorit konsert bilder hyfsat snar, så då får du nog se. Men dem bilder på Yohio som jag är mest nöjd med är dem från Allsång på Skansen 2013.
 
Det ryktas om att ni är tillsammans är ni det?  
SVAR: Har svarat på denna fråga så många gånger nu..... WTF nej?

The Queen

Jag är så glad just nu! Jag har gjort världens bästa kap idag! Köpte en väska som jag prutade på och fick den 25% billigare än det riktiga priset. Och strax innan det hittade jag ett par super snygga solglasögon på rean. Grymt gött!
  Fick även ett ryck och drog in till stan i en timme själv för att köpa en grej men även för att känna sommarlugnet som alla människor går runt med den tiden på dygnet.
 
Imorgon ska jag till Allsång på Skansen med två tjejer som jag lärde känna på sommarkrysset förra lördagen. Ska bli jätte roligt då min favorit Queen ska dit, Conchita Wurst. Åååh vad hon är fantastisk! Ska köpa en ros till henne imorgon och jag hoppas på att få en bild med henne också. Brukar inte vara såhär fangirl men när det gäller conchita så råder inga tviel, haha! Men förutom Conchita kommer även fina Ola Salo, glädjespridarna Panetoz och disco proffsen Alcazar! Fest i stora mängder.
Jag kommer stå längst fram har jag bestämt så kolla efter mig i TVrutan. ;)
 

Som ny

Hej hej! Ska nu iväg för att handla lite med familjen och sedan bär det av mot stan. Vädret är super härligt och för att fira det lite extra har min fina känning från Chicy kommit fram från den dammiga hörnan i garderoben. Hade helt glömt bort den, så det blev som att hitta ett nytt snyggt plagg igen! Har bara använt den en gång tidigare så den är ny för mig vilket fall som helst. ;)
 
För att inte se allt för uppklädd och ansträngd ut satte jag upp håret i en slarvig fiskbensfläta och på det en hatt och ett skärp. Och lite smycken till det!
 
Klänning - Chicy // Skärp - Chicy // Hatt - Accessorize // Halsband - Indiska // Ring - Glitter (som ni dock inte ser..) // Väska - Mormors gamla från Gambia 1980