Morgondagen

Idag har det varit den bästa dagen på länge! Jag har aldrig skrattat såhär mycket på en och samma dag. Hela den här veckan har varit super glad och jag är säker på att morgondagen blir detsamma! För imorgon blir det först plåtning och sedan är det öppethus på skolan och jag och typ alla klasskamraterna ska vara guider. Jag tycker att det är super kul att visa folk runt på vår skola då jag är väldigt stolt över att få vara en utav av många som får representera den.
Efter det ska jag och Martina kanske hitta på något men det beror på hur trötta vi kommer bli för det är mucho utmattande att gå samma runda och säga samma saker om och om igen faktiskt. But it is still fun though!
 
Den här bruden skulle egentligen ha varit här sedadn i onsdags men planerna ändrades så vi kommer tyvärr inte kunna träffas på jätte länge. :( Miss heeer so much!♥
 

Swedish Marines making parody of Grease lightning in Afghanistan

Måste bara få visa en super rolig video som släptes för någon dag sedan. Det är min Mammis kompis och hans gäng som har dragit igång det här, då de får mycket tid över ibland.
Som jag har förstått det så tog det två dagar att spela in denna video och jag tycker att den är väldigt bra ihop klippt då jag antar att de inte har världens bästa utrustning där borta i värmen.

Mini shopping

Hej hej! Är nu hemma från att ha varit i Täby Centrum med Martina och shoppat. Jag provade masso med kläder, och tillslut blev en ny skjorta, kjol och litt smycken. :) Och snart är skorna här nedan mina.♥ Sedan blev det, som alltid, en mellan pommes på donken men då med sällskap av Frida, Pim och Isa också. Ypperligt!
Nu ska jag stryka min fina nya skjorta och sedan tvätta mina sminkborstar. Börjar bli dags för det igen. ^^