Wanties. atm

Wanties. atm
 

Spaaaa

Färdig och redo för en spa vistelse. Längtar verkligen efter den där massagen, då jag har sovit som en upponervänd sköldpadda i flera dagar nu, så jag är super stel i hela kroppen. Inte minst i nacken. Jag kommer få en så kallad Avslappnande massage, så det gör nog super. Det ska också bli kul med fisk spa. Det känns så himla märkligt! Som att ha fötterna i bubbelvatten, haha! Man kan inte låta bli att fnittra till då det kittlas jätte mycket i början innan man blivit van. Jag har bara gjort det en gång tidigare på Yasuragi men jag kan redan nu säga att jag rekommenderar det starkt! Fötterna blir löjligt lena och inte minst att det är en rolig upplevelse.^^
 

80-talet is back - Carrie Diares

80-talet sa jag och 80-talet är vad som gäller! Som jag redan har sagt så är det blommigt i massor som gäller och detsamma gäller det mönster! Mönster på mönster och mönster mot starka färgkontraster och inte minst färgkontrast mot färgkontrast. STORA smycken och maffiga örhängen. Strickta väskor i alla möjlig färger. Sminkningar som får ögonen att poppa och charmiga kindben som får hela ansiktet att stråla. Popart i klänningar, dresser och halsband!
Kläder som bara skriker SJÄLVFÖRTROENDE! Bär upp dessa kläder och du är inte längre en i mängden. Men det viktigaste är: Det är inte kläderna som bär dig, det är DU som bär klädrna.
 
 Bild källa