MERRY CHRISTMAS

God jul från mig och lilla Rufus! Vi sitter nu i soffan och ska äta julbord här hos kusinerna snart, efter det blir det Grinchen på TV som varje jul innan Tomten kommer. ;) Har redan fått lite choklad och två par mysiga sockor att gå runt i under dagen. Granen är FULL av klappar till oss alla och kan faktiskt inte bärja mig till att få öppna de andra.
Igår var jag i Täby C med Emma där vi köpte de sista julklapparna och åt på den nyöppnade sushibaren. Efter det blev det att åka till Kusinerna för att bada jacuzzi och mysa!

Har tagit lite bilder från dagen som kommer dyka upp imorgon. Och även en till sneak peak på nyårklänningen som kom igår också. :D♥
Men som sagt, GOD JUL TILL ER ALLA! Vare sig ni firar det eller ej. :)

X-mas break

Nu har jag fått jullov och det firades med mys hos mig med Hanna och Martina. Så med sushi, läsk, cholkad med bär och en rolig julfilm och tjejsnack som aldrig förr blev det en toppen kväll. Gav dom även varsin lila mjukis-hoodie, så vi kan vara våran lilla trio på riktigt, haha. #OnWednesdaysWeWearPurple 
Tidigare under gårdagen var vi ett bra stort gäng som var på jakt efter mat mitt i all julshopping rush, haha! Men det blev kebab och julklappsletning. Längtar till nyår då vi ska fira ordentligt, och inte minst med ännu fler fina vänner!! Det ska bli sjukt kul.
Hanna som sov över här åkte precis hem, men vi har haft en riktigt mysig morgon med Sunes jul, nybakat bröd (tack vare Martina, tack du ;) ) och gosiga kläder.
 
Nu ska jag ta det lite lugnt ett tag och lyssna på Eminem innan jag ska ut för att springa några kilomter. HADEEEE!

Den kreativasidan av mig

Med massor av kramar, lite julshopping och spontan fika med Olivia, Louise och Martina blev det en kanon dag. Har även fått för mig en massa saker som jag vill börja med igen och nya saker som jag vill lära mig, som att fortsätta med att skissa och måla plus att jag skulle vilja lära mig spela gitarr. Så ska köpa nya stärngar till gitarren här hemma och börja öva. :) Brukar alltid sitta och improvisera i skolan, haha! Så den kreativa sidan av mig kryper fram allt mer och mer, vilket jag tycker är super kul! För den kommer ofta fram när livet börjar bli sådär härligt och bra igen. Inte för att det är dåligt nu, men det blir som tusen gånger bättre!