Frågestund del 3

Vilka övningar gör du när du tränar mage och rumpa?
Jag gör sååå många olika övningar, men oftast när jag tränar hemma blir det väl squats, in and outs, bicycles, crunchy frogs, cross leg/wide leg sit ups, side plank, plank, hip rock and raises, pulse ups (Heels to Heaven), leg climbs, mason twists och listan fortsätter! Men om jag är på gymmet stannar jag längst på roddmaskinen.
 
Hur ser ditt naturliga hår ut? Ser som olika ut på alla bilder. Typ ibland rakt,lockigt,vågigt osv :P Du har super fint hår ovasett. Ombre typ xD
Tack!! Min naturliga hårfärg är brunt men jag har färgat slingor och färgat ombre. MEN jag har aldrig färgat hela rötterna så jag har fortfarande min naturliga hårfärg upptill. Sedan har jag rakt, tjockt hår. ;) När jag vill ha lockigt så använder jag saltvattenspray och ibland hårspray men inget annat.
 
Här är en två år gammal bild på mitt naturliga hår (oslingat och ostylat).
 
Dricker du? 
Jag dricker sååå mycket! Går alltid runt med en vattenflaska vatten och dricker ofta juice eller smoothies. Mjölk är också grymt gott, och ibland kan det väl slinka ner någon cider också. ;)

Hur tar du hand om din hy och ditt hår?
Till min hy använder jag mig utav NIVEA Aqua Effect, 3 steps. Det är en tre stegs rengöring då det ingår Cleansing Gel, Purifying Toner & Mattifying Day Care. Det som är speciellt med den är att den "mattar ner" huden för dem som har oljig hy, vilket jag då har. Den funkar super bra för mig, och jag besväras aldrig utav det längre! :D Löv it!
Till mitt hår använder jag Aussies shampoo och två olika balsam (en vanlig och en som ska sitta i 3 minuter) och var tredje gång använder jag även hårinpackning (från Loreal Elvital eller Macadamia) som jag har i flera timmar, ibland sover jag till och med det. Efter att jag tvättat håret använder jag mig utav Uniq one och Macadamia natural oil som har varit mina två "måste-alltid-ha-hemma-produkter".
 
Vem är din närmaste vän? 
Jag vill inte namnge dem här då vissa kan bli ledsna om jag inte nämner hen.
 
Vilka är dina favorit band/artister?
Oj listan kommer bli lång om jag rabblar upp alla, så det är en svår fråga att ställa till en musikälskare! Men nummer 1 kommer alltid vara Tokio Hotel (vilket det har varit i snart 8 år). Men favoriterna just nu är: Skillet (rockband), Markus Krunegård (Sveriges gud), Andreas Moe, Adam Lambert, Milky Chance och mååånga fler. Har säkert glömt 20 andra stora favoriter. :)
 
Kan du sjunga och spela något instrument?
Om jag kan sjunga får någon annan avgöra, hahaha! Är ju inte i närheten av redo för någon sångtävling om jag säger så. Jag kan spela ukulele, synth, bas och trummor men inte perfekt.

Du vill jobba inom mode eller media va? Vad vill du göra mer exakt, vet du det ännu?
Jag har ett mål inom båda kategorierna fast tillsammans. Vill helst inte dela med mig om exakt vad riktigt än. Men jag vet exakt vad jag ska göra för att komma dit, vilket känns spännande.
 
Hur kan du ha så bra smak i kläder både på killar och tjejer? Jag menar dem flesta tjejerna är bara bra på tjejsaker men du har koll på allt.. abooow! Haha
Haha, tack så mycket! Mode är något som jag brinner för så jag gillar att ha koll på vad som är inne och ute. Och eftersom att ja brinner för hela ämnet är jag nyfiken på hur det ser ut hos både män och kvinnor klädmässigt.
 
 
Vad brukar du äta till frukost? Och typ efter du har tränat osv :)

Frukost är det bästa som finns så jag gillar att variera väldigt ofta. Men jag äter oftast någon form av macka med pålägg (oftast skinka), yoghurt med müsli, mjölk eller must/juice och lite frukt till det. Så ser det ut dom flesta morgonar.

När det gäller efter träning beror det på när jag tränar men det blir oftast att jag äter kvarg med bär/funlight, en flaska vatten och någon frukt. Och då tränar jag mellan 14-16 men om det är senare äter jag middag.

Vilka hårprodukter använder du?
Som jag skrev tidigare: Aussie som shampoo och balsam, Loreal Elvital eller Macadamia hårinpackning, Uniq one och Macadamia natural oil som aftertreatment produkter.
 
Vem är V? ;)
Ja du, vem är V?
 
Hur kan du gilla Yohio?
Jag tycker att det han står för stämmer överens med många av mina åsikter osv, men framförallt att han är en begåvad och bra artist. OCH han är en intressant person!
 
Hur är dina morgonrutiner?
Jag vaknar, stiger upp, tvättar och smörjer in ansiktet, gör frukost, äter frukost, sminkar mig, byter om, packar väskan och drar iväg till skolan. ;)
 
Hur kommer du till skolan? buss, pendeln, bil, cykla, gå och bla bla bla?
Jag åker buss och går allt som allt i cirka 5 minuter.
 
Kan inte du visa upp dina mode illustrationer? :D
Hmm.. inte precis nu. Vet inte om jag vågar riktigt än. :)
 
Kan du börja vlogga?
Det ska jag! När skolan kommer igång, för då kan jag (som jag tidigare sagt) låna lite mickar, lampor etc för att få videon så snygg och fin kvalitet som möjligt. ;) 
 
Vad skulle du helst slåss mot: en anka i häststorlek eller hundra hästar i ankstorlek?
Hundra hästar i ankstorlek! Känns som att risken för att göra illa sig är mindre då, hahah!
 
Hur mycket spenderar du på kläder?
MYCKET!! Jag älskar kläder på ett annat sätt än mina andra shopaholic vänner. När jag köper kläder kollar jag inte bara på plagget som ett stycke. Jag kollar på sömmarna både innanpå och utanpå plagget. Är det zick zack eller är det raksöm? Jag kollar på strukturen och även på detaljerna som hur kragen eller ärmarna är vikta. Hur ser fickan ut invändigt och hur har designern tänkt när hen valde just det är tyget? Jag spenderar mer än gärna mer pengar på färre och dyrare plagg för att få den kvalite som jag vill ha, men det betyder inte att jag underskattar kläder från ex. H&M och Gina Tricot, för de har otroligt fina och bra kläder!
 
Vill du ha en enhörning med ett glittrande horn som kan flyga eller en regnbågsfärgad Zebra som är snabbare än blixten?
 Åhhh.. kunde det inte vara en flygande regnbågsfärgad Zebra istället? :( Jag väljer Zebran ändå!
  
 Hur många Kallisar känner du? (Kalle)
Hahah! Jag känner många Kallisar. Hela 8 stycken som jag kommer på just nu.
 
Någon person du saknar?
Mina fina Felicia som bor i Göteborg!!! Min typ lillasyster Amanda som bor nära men vi träffas på tok för lite..
 
 
Dina nära vänner som du kan alltid kan höra av dig till?
Det är många! Men dem som skulle vara i första han är nog Felicia, Amanda, Emma, Frida, Linn, Elin, John och Kalle. :) 
 
Bästavänner?
Jag har många vänner som står mig otroligt nära som jag verkligen älskar, men jag har ingen bästavän.
 
Barndomsvänner/vän?
Som jag har kontakt med idag: Amanda och Emma♥ Jag vet att dem kommer vara mina vänner för livet.
 
 
Vet inte ens varför jag visar den här grymt fula bilden på mig... Det är jag och Amanda 2011.
 
 
Hur hittar jag det perfekta solpudret?
Det är väldigt inviduellt. Men det bästa tipset är att det inte ska vara någon rödton i det. Då får du snyggast resultat! 
 
Hur ofta tränar du?
Nu när det har varit sommarlov har jag inte haft några bestämda dagar riktigt. Men mitt träningschema är uppe i 5-6 dagar i veckan.
 
Vilka betyg gick du ut med?
Majoriteten bestod av A och B från mina senaste betyg.
 
Hur länge har du bloggat?
 Sedan 2009. Alltså i 5 år. :D

Vilken typ av film skulle du helst vilja vara med i?
En deckare!! Typ som Pretty Little Liars eller Pirates Of The Caribbean ELLER vilken Tim Burton film som helst.♥

Han är så grymt snygg som Jack Sparrow

Gymnasie tips

Börjar du gymnasiet? Eller har du redan börjat för i år? Nervöst? Jag vet precis hur det känns, jag var i samma position förra året. ;) Därför tänkte jag komma med lite tips på hur man enkelt "kommer in gymnasiestämningen".
 
1. Var den bästa du – Dra dig inte tillbaka. Du är på ett nytt ställe och förmodligen känner du ingen, så dem vet inte vem du är. Du kan vara precis vem du vill, så nu har du chansen att vara den BÄSTA DU som du kan!
 
2. Var pratglad – Prata, le och var en framåtriktad person. Alla gillar sociala människor som är glada och sprider god energi och stämning. För vem vill umgås me någon som ger ifrån sig raka motsatsen?
Hälsa på så många du kan, le åt alla och prata med så många du kan! Ser du någon som sitter själv, gå fram och prata med hen och bjud in folk i konversioner.
 
3. Var aktiv – Hitta på saker! Både utanför och innanför skolan. Har ditt gymnasium några "klubbar" som du kan gå med i eller brukar det vara små tävlingar som man kan vara med i? Delta! På så sätt lär du känna fler personer som inte bara går i din klass eller årskurs. Hitta även på saker efter skolan. Åk och fika, gå på någon av Grönans konserter och så vidare. Alla vill umgås med en rolig person, så hitta på roliga aktiviteter så blir det kul för både dig och dina nya kompisar.
 
4. Skapa en facebookgrupp – Det är ett smidigt sätt att hålla kontakten och även att lära känna varandra bättre. Man kan fråga varandra om läxor och om någon vill hitta på något. Super kul faktiskt!
 
5. Det kommer – Att hitta någon/några vänner som man känner att man vill umgås med tar sin tid. Det tar olika lång tid för alla, men det kommer. I min klass tog det flera månader tills att man hittade sitt lilla "gäng", och alla har hängt med alla. På så sätt är min klass väldigt tight och alla kan umgås med alla.
 
6.  Ha kul – Gymnasiet är så grymt roligt! Så glöm inte att ha kul!! Man kan fokusera på skolan och hänga med kompisar samtdigt och ändå få bra betyg. Ta vara på dessa tre sista åren innan det verliga livet kommer. Tiden går otroligt fort!

Sporty

Jag längtar sååå tills att allt kommer igång med skolan och träningen igen. Så att jag kan skaffa ett gymkort på ett nytt gym och bara köra på! Skulle vara så härligt. Wooaaah, vad jag längtar. Jag har redan gjort ett tränings schema som stämmer överens med mitt skolschema (som förövrigt är grymt najs!!) som jag ska följa sten hårt!
Jag gjorde öven ett collage på saker som jag vill ha men också behöver. Det som står högst upp på listan är Nike-påse och träningsfodralet till mobilen som man sedan lätt kan sätta på armen.Sporty Wanties

Sporty Wanties by cazzieme featuring NIKE