Inspirera mig

Just nu sitter jag och äter kvarg med funlight och blåbär efter ett träningspass. Försöker också komma på vad jag ska prata om i talet i svenskan på måndag. Kategorin är "Olika världar" men vilken värld man vill prata om är upp till en själv. Just nu riktar jag mig mot musikens, modets, drömmarnas, målens eller träningens värld. Det är ju alltid lättast att prata om något som man är intresserad utav, men många av mina klasskompisar gräver sig djupare. Tex. skillnaden mellan gatubarn i Brasilien och en typical svensk unge etc etc. Vad skulle du ha pratat om? Inspirera mig!
Klockan åtta blir det som sagt intervaller med Linn är så himla pepp på det!! Det är så kul och skönt att ha kommit igång med träningen igen, jag mår verkligen mycket bättre utav det.♥
 
För en gångs skull fick jag Findus att sitta still vid några foton. Han är inte den lättaste att få på bild.
 

Legday

God morgon! Började tidigt idag med japanska men nu kan jag andas ut fram till klockan kvart i tolv. Jag ska kolla på serier eller sova, vi får se. Kanske till och med både och? ;)
Åt en så otroligt god frukost imorse med färska bär, varma mackor och så vidare. Mmm, vattnas i munnen bara jag tänker på det. Haha! Jag är faktiskt väldigt bra på att göra och äta ordentliga frukostar. Htoell frukost varje dag som Mammi brukar säga. Så det är bara och komma hit om ni vill ha lite hotellkänsla.
 
Jag har bara två kektioner kvar, vilket är foto och sedan idrott då vi en och en ska springa två kilometer i skogen på tid. Sedan ska jag hem för att äta, plugga och vila innan jag klockan åtta ska köra intervaller på fotbollsplanen med Linn. Det ska bli spännande då det är hon som håller i "passet". Hon kommer köra tills att jag faller ihop med ansiktet före, det är jag hundra på! Men vi är två tävlingsinriktade tjejer så vi får se vem som faller först.
Igår la jag upp ett tränings pass för varje vecka och la olika tränings metoder på olika dagar tex Torsdagar = Legday. Ska försöka hålla upplägget så bra det går och äta så bra mat som möjligt.
 

Vibes

Sitter hemma och lyssnar på House musik och taggar till nästa måndag. Det kommer bli värsta festival och konsert månaden för min del. Och det börjar redan på Fryshuset den 2 maj tillsammans med Frida. Har under dagen samlat ihop ett stort gäng med både folk jag känner och inte. Hur grymt!? Det kommer bli fett. Musik, nya vänner, sommar vibes och frihetskänsla.
 
Jag ska alldels strax gå till gymmet i någon timme och köra gärnet! Har tränat utomhus och hemma den senaste tiden så det var ett tag sedan. Men nu! Då blir det även premiär för mina nya asics tränings-tights. GRYMT är ordet. Fint ska det va! ;)
Idag börjar även min hav vegitarianska vecka då jag inte ska äta något kött till lunch och försöka dämpa mig rent allmänt. Men vill inte lägga av helt bara sådär, det kan inte vara så jätte bra tror jag. :)
 
Sitter och gottar i mig detta innan träningen