I Full Gång

Jag vill hem nuuu.. är super trött trots att jag gick o la mig klockan 21 igår. Men det har varit i full gång hela tiden! Började med japanska då det var språkdag så vi skulle spela in en musikvideo osv. Det var super kul och allt var totalt oseriöst. Men sedan blev det dags för Foto och då skulle vi fota till spökbollen (vi ska göra affischerna) så vi klädde ut oss ännu en gång och sprang runt tills att bilderna blev bra.
Nu ska jag snart ha orientering på idrotten och jag är inte så jätte bra på att läsa av kartor, så vi får se om jag hittar tillbaka eller inte.
 
När jag kommer hem ska jag snabbt läsa om Nacka Skoglund som är i samläxa sedan redigera lite bilder som dyker upp här ovanför lite senare. ^^
 
En bild från imorse ♥

Måndagens outfit

// Jacka - ? // Skjorta - Bershka Polen // Linne - H&M // Jeans - Cubus // Väska - Accessorize //
// Halsduk - Lindex // Solglasögon - Mammas // Armband - Glitter // Örhängen - Ur&Pen (?) // Vingring- Glitter //
// Vanliga silver ringar - Gjorda av mig //
 

Plugg

Oförberett prov skulle jag vilja säga. Diagnos tyckte läraren.
Ja, vi skulle skriva en assignment om vad både jag tycker och vad jag tror behövs för att få ett bra liv. Det gick super segt i början men sen kunde jag inte sluta. Jag var till och med tvungen att utesluta vissa delar som jag ville ha med bara för att man skulle begränsa sig på ett antal ord. Men det var bra då antar jag.
 
Nu sitter jag på bussen på väg hem och är lika glad som jag var på morgonen. Jag vet inte varför jag har varit så otroligt glad idag men inte klagar jag. ;) När jag kommit hem ska jag fota dagens outfit (om jag hinner) och sedan göra en liten grönsaksdipp med morötter och gurka som jag kan knapra i mig när jag pluggar. Mer uppdatring kommer ni få ikväll förhoppningsvis.♥