Finbesök närmar sig

Idag när det började mörkna sprang jag runt på stan för att köpa de sista ditaljerna till min halloweenkostym tills på lördag. Nu har jag allt och jag är super nöjd! ^^ Övade även på sminkningen som jag ska ha då (detta blir en liten ledtråd kanske?) och blev GRYMT nöjd. Fick massvis med beröm när jag gick omkring i huvudstaden. *Big smile*
 
Imorgon ska jag åka för att möta upp eftersaknade Felicia! Min göteborska. Hon kommer 15ish och jag ska till Cdntralen för att möta upp henne. Kul kul kul! Efter det hade hon som önske mål att gå till min favorit affär Urban outfitters och även Brandy Melville. 100% classy hipsters här, hallå! Haha.
Jag har även en liten surprise till henne.. hon kommer bli så sjukt himla glad! Det vet jag!!!
Men mer om det imorgon!
 
Fick som ingen bra bild. Tog bara några få innan jag åkte.
 

Mot Stocktown

 
 

VOUGE

Eftersom att jag köpte en jacka igår beställde jag inte den som jag egentligen tänkte köpa. Väntar med den till nästa månad istället. ;) Men klickade i varje fall hem denna snygga mössa! Har velat ha den ett bra tag och såg sedan att bl.a Kenza har inför skaffat sig en.
Tycker att den är väldigt chic och snygg, då man enkelt kan använda den till olika typer av stilar så med andra ord är det lätt att variera.