Mot balen!

Hashtag badass

Idag har jag inte varit i skolan alls. Hashtag badass! Nej men jag skulle åka in till stan för att klippa och slinga håret. Och det fanns ingen bra tid i övrigt så denna var den enda lediga. Jag skulle vara där 10 så jag var färdig klockan 12 men var väl hemma ganska precis 14. Då alla hade slutat tidagare, oh well. Åkte tillbaka till stan med Elina istället för att käka jätte sen brunch och shoppa lite. Åt självklart på Waynes Coffee, stamkund upp till 110%. ;)
Jag har köpt hårprudkter, smycken och... en hjärtformad soptunna. Hahah, asså jag ville bara ha en söt liten soptunna som jag kunde ha i mitt rum så jag hittade en perfekt. Det är inte alla som köper soptunnor för sina egna pengar. Jag måste vara något alldeles speciellt, höhö!
 
Här är även en lite sisådär bra bild på min nya frippa dåra. Ni ska får en bättre sen! ♥

Så mycket jag vill visa er

Jag har köpt så otroligt mycket nytt som jag inte har hunnit visa ännu. Det är allt från kläder till smink till smycken till skor till dekoér till filmer och till det ena och det andra. Jag skulle kunna hålla på i evigheter!
 
I tisdags åkte jag in till stan lite snabbt efter skolan. Jag skulle köpa de sista ditaljerna till balen och jag kan säga att det kommer bli mycket diamanter! *Bling bling* Men hur allt ser ut får ni se på fredag eller lördag. ;) Och likså gäller klänningen. Fast färgen på den har ni fått en liten ledtråd sedan tidigare.