New in

Cravings at the moment

Denna eyeshadow palette är ett måste i min sminkkollektion! Jag har sett flera youtube-videos då de använt sig av just Urban Decay Naked Palette, och sminkningarna blir alltid så sjukt galet snygga! Ett plus är att man får med sig en eyeprimer och en ögonskuggsborste också. :D
Jag menar kolla bara på Laurens "prom makeup-tutorial"! Det är galet snyggt!!♥ Jag får väldigt mycket inspiration från henne!

Det blev lite påsk av det hela ändå ^^

Jag som trodde att hela min påsk skulle vara inställd. Men idag så mår jag otroligt bra, jagh ar bara lite hosta kvar. Men det är inte så farligt. ^^ Jag trodde att allt påskfirande skulle vänta tills att jag skulle börja må bättre men igår när jag somnade på soffan väcktes jag av att Mammi dukat fram påsk lunch/middag och sedan fixat världens roligaste påskägg. Till en början trodde jag att Mammi försökte ge mig diabetes men sedan hittade man smink, sportkläder, en badbomb, en ny tandborste och plackers, haha! Bästa påskägget! Kommer nog dröja tills att jag ätit upp allt godis dock.
Jag blev fett glad att jag fick så pass mycket amrekanskt godis för det är favvo godiset. Skittles♥ Damn! Finns inget bättre. Speciellt den blåa, Skittles tropical, och dom blå skittles bitarna, eller vad man ska kalla det.
Så det blev lite påsk av det hela trots att jag är sjuk. :)
Jag vet att köttbullarna ser brända ut, fast det var dom inte.. ^^ Jag gillar inte köttbullar i vanliga fall men om dom är lite krispiga så är det helt ok! ;p