Shopping-paus

Nu har vi shopping-paus. Pappi köpte en ny tshirt och det tog ca 7 minuter för honom sen var han klar med sitt shoppande. Sedan blev det en lång väntan för honom tills att jag var klar. Han fick vänta i 2 timmar tror jag att det var, haha! Men men, så är det att vara tjej. Man behöver lång tid på sig!
Jag kommer i varje fall hem med två nya bikins (set), två par nya shorts och en snygg blus. Sedan i förrigår fick jag två långklänningar av Mammi. En svart och en marinblå. ^^
 
Ikväll blir det kanske att äta ute på något nytt ställe med Pappi och hans vänner, det ska bli skoj. Om vi inte åker dit blir det en skräckfilms-kväll 2 och det är ju aldrig fel! ;)
 

Familjemys

Nu är jag hos Pappi och jag är så glad att efter en lång tid äntligen få träffa mina små bröder, Vilton och Charlie! Jag kan inte förstå varför jag inte har åkt till pappi först nu, hit ska jag mycket oftare! Det är ju bara en 15 minuter till dem med bil. Åh, underbara familj!
Det första vi gjorde var att hämta Vilton från dagis, då Charlie redan blivit hämtad, sedan åkte vi hem och kickade lite fotboll, hoppade studsmatta och hade lite vattenkrig innan det blev dags för mat.
 
Strax ska jag och pappi kolla på skräckfilm och äta chips och dricka läsk. Det är standard här förstår ni, haha! Och imorgon blir det att shoppa nya bikins. För det behöver jag verkligen.
 
Jag tror inte att ni kan se den med det är egentligen en video, från instagram. Men det funkar bra som bild också! ^^
 

Underbara ungar

Nu sitter jag i bilen på väg hem till Pappa efter en super mysig dag. Jag har fixat ett papper till mitt CV så att jag har något att intyga med att jag har jobbat på ett fritids. Jag fick även med mig ca 40 teckingar som alla de underbara barnen har ritat till mig! Jag fick i uppdrag att hålla koll på ett viss grupp barn men jag blev så populär så att jag fick två hela klasser att hålla reda på istället. Men allt gick bra och måste ta och säga att det var enormt kul!
 
Innan det var dags för mig att gå ville tre utav tjejerna ta lite bilder med mig.
Högst upp till vänster har vi lilla Emma och bredvid henne har vi Tilde sedan kommer  jag och Ester. Så sjukt söta hela bunten!