Jag känner mig som en vampyr

God morgon! Kom nyss hem från skolan då jag bara var på en lektion innan jag gick hem. Vet inte vad det är men mår bara inte bra.. kan inte fokusera alls, tycker att allt är för ljust och har som ingen ork att göra något eller vara bland folk. Jag är som en vampyr. Så att vara hemma i mitt rum under ett varmt täcke och ta det lugnt en dag känns suberb! Ska dricka gott och kolla på film. Men kommer bli tvungen att plugga lite senare ändå.

Say hello to my new bags

Här är mina nya väskor. Den svarta ryggsäcken köpte jag i fredags och den vita väskan är en försenad födelsedagspresent från pappi! Har velat ha en sån sjukt länge men har antingen inte haft råd eller så har jag tyckt att den varit för dyr. Så blev über glad när jag fick den!!
So say hello to my new bags! ;p

Skoj

Passade lillebrorsan igår någon timme under dagen igår och åkte sedan till den nya lokalen som Pappi ska ha till sitt företag. Sedan åkte jag iväg igen för ett litet party på Söder som gick vidare till en grekisk restuarang med nära och kära. Skoj! Sedan drog jag, Nike, Lone, Sofie, Gaston, Dylan och Izabella iväg en kortis. Var ju så sjukt varmt där inne, man dog ju lite! Kom hem sent och gick direkt o la mig o vaknade runt tio av småbröderna. Kom hem vid två och fick springa till bussen som skulle mot Evelina där det också var skoj! 
 
Bilder från igår:
 
Det var ju liiite kaos i hallen...
 
Bilder från idag:
 
Bästa små bröderna som finns!

Hos Evelina och hjälper till :)