Livet utan internet

Sportlov, sportlov, underbara sportlov! Eller underbart och underbart... Jag har i stort sett inga planer inför lovet utan hade tänkt ta det lugnt och ändrat lite på designen på bloggen. Men nej, det går inte för sig. För vårat internet där hemma har slutat fungera och lika så är det med min mobil.:( Nu måste jag använda en gammal, rosa mobil som alla hade för fyra fem år sedan. Fjortis-mobilen ni vet. Det känns nästan lite förnedrande att svara i telefon med den när man sitter på cafét eller tunnelbanan. Hemskt på ett sett egentligen. Nu är det touch mobiler som gäller helt enkelt. För samhället har talat- igen.
Men inom ca tre dagar (?) ska allt vara ordnat och allt ska fungera igen!

Sagittarius

Skytten styrs av Jupiter, som står för expansion och tolerans. Jupiter kallas också för ”kungaplaneten”. Skytten är ett föränderligt tecken som gärna hela tiden ser sig om efter nya utmaningar. Skytten är optimistisk och älskar äventyr. De är lojala och öppna med vad de tycker, och även om de kan verka överdrivet spontana och energiska sviker de sällan ett löfte. De är ett eldtecken och går på magkänsla, därför är de ofta en aning ansvarslösa och överdrivet optimistiska. De lägger sällan ner tid på detaljer eftersom sådana i deras ögon är meningslöst tidsfördriv. Deras entusiasm är dock ofta oemotståndlig. De älskar ofta naturen.
 

Frågestund á la Cassandra

Frågor, frågor och tonvis med frågor!
Jag vet att ni vill ha en frågestund så varför inte!? Det var i och för sig inte alls länge sedan jag hade en men eftersom att de är ett utav de typ av inlägg som ni vill ha så är det självklart att jag fixar det.
 
Jag vet inte hur länge frågestunden kommer vara igång men ca en vecka kanske? Ni vet ju själva vart gränserna går, så ni vet väl vilka typer av frågor ni kan ställa och som jag kommer svara på. Så fråga på nu!